Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz da bošnjaci vole srbe iz RS-a a koliko oni nas mrze u RS-u ne biste vjerovali .. TOLIKO
Jeste volite nas, pogotovo ovde na klixu hahahahahahahahaha
Svi se pljujemo dok nas ovi bez vazelina trpaju. Pljuvat politicare i ispred njihovih prostorija protestvovat a ne blokirat "svoj" grad.
Tuzla izdati neće, Tuzla je radnička i ljudska... Pozdrav iz onog dijela Sarajeva koje saosjeća, koje ne spušta glavu pred tiranijom represijom i zlom, i koje ne dijeli ljude po načinu kako se mole Bogu. Bravo Tuzla!!!
pao veliki meteor u Sibiru
jooj sr.anja mati draga..
RECI DOSTA ! SRMT REZIMU U SARAJEVU I BANJA LUCI !
To je sigurno ona skupina tuzlaka koja svakog 11.-og u mjesecu protestuje zbog genocida nad sehidima Srebrenice i Podrinja.Jer njih boli nepravda.Sta reci za narod koji nema obzira za svoje,a hoce da se suosjeca sa drugim?
Jbg ne može svako uzimati pare na protestima, Brata je unovčila i žive i mrtve...nismo svi isti.
Nista cudno,Tuzla je crvena a njihov drugi covjek je uhapsen u B. Luci...
volim sve srbe, hrvate, bosnjake i ostale
Ništa manje se nije ni očekivalo od mrtvih komunjara , crvenih kmera ... FUJ !
Narod ko narod pada na politicka spinovanja ,ko fol nas politicari brane jer ce nas oni drugi ukinuti, u stvarnosti nas ubijaju,protjeravaju iz drzave za nase vlastitte pare kojima ih mi finansiramo kroz razno razno placanje poreza ,makciza...a nismo obavezni nista od toga jer nismo nista podpisali. Ko nas sisa kad smo bez mozga.
E glupa naroda...
mnogo...mnogo stupido
Od četvrtka sve po starom. ..Izbori je vrijeme kada građani pokažu bijes, revolt I kazne vladajuću postavu
visoki predstavnik sve gleda i smije se
izražava duboku zabrinutost
Oj tuge, svi smo mi neandertalci, treba nas kolektivno istrijebiti! Sasjeći ovaj kancer u korjenu da nam se civilizovana društva ne podsmjehuju! Evo jedna šokantna informacija: bilo da ste PRAVOSLAVCI, KATOLICI ILI PAK MUSLIMANI KAD KAŽETE ODAKLE DOLAZITE ONI NAS GLEDAJU KO RULJU, NE EMANCIPOVANE MALOGRAĐANE IZ TAMO NEKE BOSNE I HERCEGOVINE, NE ZNAJU JE NI NA KARTI NAĆI!
Stvarno je nacionalizam opasna bolest. Ovi komentari su uglavnom od mlađih ljudi koji nisu ni osjetili rat. A najgore što im guzica nije vidjela dalje od rodne vukojebine.
Mozda se i postide u RS-u i shvate koliko ih je politika 90 tih iskoristila da bi se nekolicina obogatila izlocine koje su oni planirali svalili na pleca naroda
Ma kakva politika ovih ili onih bolan. Sve je to ista politika na sve strane. Jad i cemer narodu, a njima u dzep. Narod pljuje jedan na drugog umjesto na politicare.