Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SARAJLICE-stanovnici guznog crijeva,puse racku pravo,sve se dimi !
Kaku sam srpkinju sinoc ziogu ... malo je rec
daj cigaru jarane-
@gm pa to je dokaz da samo levate nije stid izlazit u javnost
sto imamo jako civilno drustvo.samo nesto obiljezavamo.
pa kako vas nije stid, ili niste svjesni koliko ste ograniceni, pa dajte malo doprinosa ovoj oronuloj drzavi da se izdigne, a ne da budete dio sivila i tame. J..bo vas dan borbe protiv pusenja, pa ljudi hajmo izmisliti i dan borbe protiv baklava od kupovne kore, ili dan borbe protiv kisnih dana... sto niste spomenuli dan zalosti u Tuzli ili Sarajevu,.....i o tome malo posvetili malo vise paznje, ili sto ne pisete malo o ekonomskom stanju.... iako nisam pusac sad bih jednu zapalio!
Napases se ti meni guznih dlaka ko magarac rosne trave
sarajlije, za vas specijalno imam jednu ekolosku cigaru. puushish je a ne dimi i ne stipa za oci. ako se malo vise \"povuce\" mogli bi se zagrcnut i mogle bi malo suze frcit na oci...ali je jedno sigurno,... nema opasnosti od raka pluca. mozda neki herpes da se pokupi ali to je nista...
pa ima li ko u ovoj drzavi da ne pusi
na zadnjoj slici auto ... tugooo i onda se zale jao pukle plocice, u pm
Sa cigaretom nikad nisi sam