Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce vise smijeniti ovog korumpiranog i nesposobnog Skrijelja ? Nije mu ovo Univerzitet u Gusinju. Siledzija jedan.
Ovaj "pjevac" da je BIH normalna zemlja,nikada,bas nikada ne bi mogao postati Rektor UNSA.Sramno ga je gledati i slusati
poslali ti e mail:):):)
Ova Cavaljuga ista ona kao u našoj maloj klinici Grospicka hahahahahah Histerična,bahata i bezobrazna
ima li kraja prepucavanju?
Laze ponovo Rifat Skrijelj, jer namjerno jos nije htio da preuzme rjesenje sa pisarnice UNS-a iako je na vrijeme i uredno obavjesten o toj prispjeloj posti. To ga je nasavjetovao neobrazovani Dino Konakovic i kazao mu da se pravi da je zrtva u tom sporu, isto kako se neuspjelo pravi mjesecima Dino Konakovic da je zrtva nekoga, a sam kriv za lopovluke i nezakonitosti koje je radio i jos uvijek radi. Ista je to sorta ljudi, nesposobni, neobrazovani a veoma grlati i lazljivi ljigavci.
Kantonalna uprava za inspekcijske poslove KS kaznila je Univerzitet u Sarajevu, generalnog sekretara UNSA Suvada Konakovića i rektora Sarajevskog univerziteta Rifata Škrijelja sa 11.000 KM zbog kršenja zakona prilikom poništavanja odluke o imenovanju Semre Čavaljuge za vršiteljicu dužnosti dekanese Medicinskog fakulteta UNSA. Posto je Škrijelj krsio zakon odmah da ga policija UHAPSI.
Javnost u Bosni i Hercegovini već godinu svjedoči pokušajima rektora UNSA da onemogući izbor Čavaljuge za dekanesu Medicinskog fakulteta UNSA, u čemu ima snažnu podršku vladajuće Šestorke u Kantonu Sarajevo i licno Konakovića. Ovo nije prvi put da su kantonalni inspektori utvrdili određene nepravilnosti vezane konkretno za odluke rektora, koje se odnose na Medicinski fakulteta UNSA. Uhapsiti Skrijelja odmah za navedene nezakonitosti u radu.
Medicinski fakultet smatra, kao kolektiv, kao skup od preko 1.000 osoba, nastavnika i asistenata Univerziteta, radnika i studenata, da je dalji opstanak Univerziteta sa Rifatom Škrijeljom kao rektorom ugrožen. Opstanak Univerziteta nije ugrožen izbacivanjem profesora Medicinskog fakulteta iz njihovih prostorija, nego radnjama koje su dokumentovane i već dugo dobro poznate onima koji se u ime vlasnika – građana Kantona Sarajevo – brinu za provođenje zakona. SMJENA i ZATVOR.
Da ti nisi sta drugo dobio,hahaha.Vazda si kao da si u PMS,haha.Kupi Allways uloske,Brufen od 600 i umotaj stomacic.Prilezi.Mozda te mentor Konakovic obidje?Mozda Radjo?Jade
Ima li kraja pesterskom svaleru?! Da li konta koliko nas smara, a letice ... ha danas, ha sutra, ne gine mu let!
Ovaj rektor baš voli medijsku pažnju. Da si radio svoj posao kako je trebalo sad se ne bih morao svako malo pravdati. Kratka pamet, a rektor!!!????
Ovaj lafo vjecna zrtva. Hajde vise ofiran si. Idi cuvaj ovce na Pesteru, ako i to umijes!
Seko udri po ovcama🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑! Selam iz Berlina za moje SDA ahbabe!
Ti Berlina vidio nisi🐒🐒🐒,nego uzmi jednu 🍌 i apaurin,znamo da si usamljen.Nemas nikoga pa tandrkas po tastaturi.Da si ti u Berlinu ne bi citao klix.Odjebaus papak jer nemas ni pasos😂😂😂
I Bogu si dojadio vise! A nama,narodu,da i ne govorimo! Shvati tvoje odsviralo i ne peglaj vise!
Dobio si,dobio.Ali se pravis lud u svojim kriminalnim i nasilnickim seljaklucima.