Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo po zakonu postupati ko god da je u pitanju
HAHAHAHAHAHAHAHAHHA dobar vic
@gooUser 1675...... A reci nam ko je vecu stetu nacinio po drustvo kad vec poredis?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko je zavrsio fakultet zna da se samo sa diplomom moze prijavljivati na konkurs za posao sto znaci jedini validan dokument je diploma a svako lice kada se zaposljava predaje ovjererenu kopiju diplome sto znaci da orginal zadrzava za sebe.Valjda to vazi i za doticnu gospodu.Znaci ako ima diplomu neka je pokaže i stvar rjesena.
ne moze to tako proci ne moze imati platu a uskoro i penziju a sa falsifikovanom diplomom i sta je sa narodom koji je umro od lose organizovane zdravstevne zastite od korone???? hoce li imati penziju magistranta ili prof.dr sa falsifikovanom diplomom...treba da vrati sav novac koji je primala na osnovu laznih papira
Ovo je tačno za nevjerovat. Nedo bog da je to neka osoba iz naroda raskomadali bi je!!!!
I ovo je neka opasna ubleha od čovjeka
Mars govedo brdskoplaninsko završio si za nastavnika geografije, možeš samo nac sebe na mapi u svojoj vukojebini bihorskoj.
Genocidna mladunčad
Neće tebi niko ništa pokazivati, bilmeze neradnički. Ti si rektor i bavi se time. Ne politikom i svojim kompleksima.
Obavezno provjeriti na koji nacin je ovaj dobio državljanstvo
A Sebija rođena kraj Sebilja.
Mene samo zanima kako je student, u ovom slucaju Sebija, kriv kada ga komisija za izbor odabere u magistra, docenta, profesora, zatim potvrdi nastavno vijece fakukteta, pa senat i na kraju rektor da diplomu i potpise zvanje. Svi oni su onda odgovorni ako je zaista tako. Njih niko ne proziva za nezakonitost postupaka ako je sve ovo tacno? Ako i jeste sve slagala, niije se Sebija sama izabrala u zvanje.
Mafija, SDA i to će izmajmunisati
Pa ponisitili ste magistarsku diplomu jer ste rekli da nema ispite iz Zagreba. Sad kad ima ispite iz Zagreba kazete neka pokaze diplomu. Diplomu, kakva god je, cuva Univerzitet, odnosno nadlezni fakultet u svojoj arhivi. Moze li Skrilja odgovoriti na pitanje gdje su diploma i ostala dokumentacija iz arhive fakulteta, i kako se desilo da nedostaju stranice iz maticne knjige Univerziteta?
Udarilo ti sunce u glavu. Bježi budalo.
Sta nam seljanka radi, hebo* ti ovu drzavu!
nebi bilo lose da ti svoju pokažeš diplomu!?
E moj Skrijelju nisi svjestan kako ce ti ga Sebija na kraju suknuti i traziti odstetu jos
Bože sačuvaj, koja frka oko seljančure iz crne gore. Šta sere ova spodoba,kako nije vještica krivično odgovorna. Tolike godine primati nešto što ne zaslužuješ je za zatvora min 20 godina
Čini se da se rektor počeo čupati iz blata. Zapeo u političkom blatu i sad daj spašavaj.