Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potez na visokom pedagoškom nivou, djeca će mnogo da nauče od Azre Musić i "umjetnika" sličnih njoj! Bravo prosvjeta!
Nije mi jasno sta vise hocete od Azre, djevojka zavrsava fakultet, lijepa je zgodna, vlada scenom.... Azra samo naprijed!
zavrsiti fakultet u BiH je veliki uspjeh svaka joj cast, kako li joj je to poslo za rukom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Za svaku pohvalu! xD I onda se pitate zasto se zatvara recimo Zemaljski muzej?
Vlado Georgiev otkazao koncert u Areni. Covjek solidaran sa poplavama koja su pogodila region, te ce 2 humanitarna koncerta organizovati za stradale. A nasi MAMLAZI organizuju ovako nesto, samo nek je novca. Pu, bem ti seljaka. Fujj!!
Gospodine Ministre, pitam ja vas sta ste vi učinili i sta cinite, da toj djeci za koju se vi "navodno" borite napravite dostupnim vannastavne aktivnosti, kao na primjer besplatan sport, neka udruzenja, sekcije i slicno gdje bi ucenici mogli da "ispusu" visak energije. Mozda im tada ne bi padale na pamet "zvijezdice" sa Hayata. U tom slucaju bi im prioriteti bili nesto drugaciji. Kada to napravite onda mozete i imate pravo nekome nesto reci. Svaka cast za ovaj potez nastavnicima koji su uz svoje ucenike. Bolje i pjevati sa Zvijezdama u Zetri nego se zavlaciti po mracnim bezlicnim skolskim dvoristima!!!!
Denial huligan iz Mašinske :D
JA NE GLEDAM OBN
JA NE GLEDAM PINK
JA NE GLEDAM HAYAT
MELISA I BELKISA LIKE THIS!
oprosti im Bože, ne znaju šta rade
ma *** vam bog mater
Kad biste znali ( znate, a nećete da shvatite ), koliko je prosvjeti uskraćeno, prije svega, autoriteta, onda bi znali o čemu pričamo. Ne možeš danas učenika ni zamoliti da ne priča na času, a kamo li nešto drugo.. Roditelji koji danas odobravaju sve, podržavaju djecu u svemu, sistem vrijednosti koji je pao ***** za uši, itd.. Škola je dovedena na nivo "nužnog zla" a mislim da nisu samo učitelji tome krivi.. Bili ste u školama i itekako ste svjesni koliko se poštuju prosvjetni radnici. A s druge strane, kunem vam se da za učitelja nema većeg ponosa kao kada "izvede" dobre učenike.. A vremena sve gora dolaze.. Živi bili pa vidjeli..
Prvo, voditeljice emisije su dno! Drugo, ne mogu da zamislim neko finale u pjevanju, koje se pri tom održava u Zetri, a da su njegovi učesnici osobe koje se bore sa intonacijom kao Don Quixhote sa vjetrenjačama... Jad i čemer!
cemu tolka frka zbog toga? ako djeca to vole zašto im ne izaci u susret, pa koliko su puta samo prosvjetari štrajkali i gubili dane i dane nastave pa nikom ništa. a ZMBT je cirkus, sa tim se slažem.
Koja je razlika između ovoga i skraćivanja nastave da bi se išlo na slet povodom rođendana mrtvog diktatora?
Koja glupost, ma nevjerovatno...kakvi su to prosvijetni radnici!
Na ovaj idiotizam mogu samo da kažem, *** ti Tito drob mrtvu istruhlu