Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel skinula obuću kad je ulazila u džamiju?!
Respect premijerki.
sta se u dzamiji ima vidjeti
Ambasador Ferguson i Premijerka Ferguson.. Fergusoni tamo ko kod nas birvaktile Čengići, Arnauti ili sad Efendići isl.. Kip it in d femili :)
Ima ba i traktor Ferguson.
Nemoj da cujem nesto na Skotsku , to su nasi prijatelji ,to je slobodarski narod ,kao i irci.
@sarajlija76 oni su super...malo ko od evropljana su tako super kao oni...tako su otvorenog srca, nikog ne gledaju sa 'visoka'..
Dobro je da Fahrudin Radoncic ne zna engleski i da je nije docekao. Pobjegla bi zena glavom bez obzira sa trajnim traumama. Kakogod, pozdrav za Skotsku i sretan Brexit. Koliko se sjecam u cijeloj Skotskoj je pobijedila anti-Brexit opcija.
Jel donijela evra il funti???ako nije onda nije bas dobrodosla....
Kad proba domacu shljivu, omrznuce joj skocki viski!