Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da nije to ZenickoDobojski kanton.U tom Kantonu su se i djeca otrovala.Ima ono neko mjesto neznam kako se zove.Pili hladnu cedevitu i prezderala se nepecenom piletinom.Nikad pameti doci.Niko nista neradi.Truju narod i uzimaj pare.A budala i krivih drva nikad nestati nece.
Svi ti jeftini restorani su restorani zaraze i nezdrave kancerogene hrane. Sjetih se poznanice koja je radila u McDonald's-u... jednom sedmično mijenjaloi ulje u kojem se pržio pomfrit. Ma džabe ne bih jela, hvala
Ok, nema me više kod Salčina...
Budimo realni vecina nas se hrani smecem
biber po pilavu