Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponovo Blažuj? Blažuj se od dolaska migranata bukvalno ne može prepoznati, dinamika života je u potpunosti izmjenjena.Pogledajte autobusku stanicu u Blažuju, gdje oni obično čekaju bus, stanica izgleda kao da je javna deponija. Ne želim reći da je do dolaska migranata sve bilo u savršenom stanju, ali ovo sada je u najmanju ruku zabrinjavajuće. U stahu smo od ovih divljaka kojih će biti više nego nas. Ne znam šta čekaju moji sugrađani, kad blokiramo glavni put?
A gdje su im te žene i djeca o kojima je Erdogan pričao u Briselu???
A ja budala. Jeste vi prosli Titovom i Baščaršijom. Imate li vi mozak u to supljotini?
I ko će migrante provjeravat na Korona virus?
Migranti dolaze iz Maroka, Alžira, Libije, Egipta, Irana, Pakistana, Afganistana, Indije, Bangladeša ... a sve se to krije pod krinkom rata u Siriji. Pa kakve veze ima migrant iz Maroka s ratom u Siriji ? Nije mu dovoljno dobro u Maroku pa pošao na put oko svijeta !
dobro dosli u Rajvosa. bas lijepa zamjena za turiste. da ne bude prazno
Svaka cast za Tuzlu sto nije poklekla pod pritiscima mafije iz NVO i otvorila kamp. P. S. Je li Memic sad i zvanicno najretardiraniji nacelnik svih vremena, ili samo u zadnjih 100 godina?
Bošnjaci , jesu li vam ovi više braća od Srba i Hrvata?
U Buzimu je provaljeno preko 40 objekata. Hodaju kuda hoce rade sta hoce smrde na 200 m i niko se ne češe zbog toga. Treba im poslati još kad su tako saburli.
Gdje su na ovoj slici zena, djeca, Sirijci?
Samo pozitiva, neka nas i oni naguze malo
Ne bi ja vise usao u ovaj autobus da mi placaju fuj sve ce zatrovati u drzavi
Neka najbogatiji snose teret najvise, SARAJEVO JE UNISTILO ZENICU I TUZLU
@Pridrazici i USK
Kako vas nije sramota muciti ove jadne zene i djecu?
ja sam bio izbjeglica u njemackoj, isp aam u skolu , majla radila. Nije nas niko ponizavo kao sto sad nasi to rade sa ovim izbjeglicama. Sram da vas bude !!
@Zdram ovo nisu izbjeglice šonjo nego migranti glupane jedan
A sad ih vidite na aerodrom, pa svi kućama. Onih nekoliko koji su iz ratnog područja neka ostanu... mada sumnjam da ima iko
Ogradite ih bodljikavom zicom, jbli vas oni. Dilaju maramice ko da je heroin