Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ekspert, ali mislim da se virusom može zaraziti isto i za 20 i za 45 minuta.
@Miko05 Nisi skontao,po 15 učionici,znaci razred se cijepanja na dvije grupe,sa 45 minuta čašom ne mogu odrzati sve časove u toku dana,posebno u srednjim skolama sa puno časova
@Miko05 sto bi rekli "cirka" 15 minuta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je poenta časa od 20 min
@gooUser1570902904 Socijalizacija
@gooUser1570902904 poenta je da je to dovoljno da se sars cov 2 proširi, nije potrebno 45 minuta 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar je bitno koliko ce trajati skolski cas ako se zna da se virus unese u organizam jednim udahom u blizini zarazene osobe. Tesko nama kad djeca krenu u skolu. Dotuci ce nas nesposobni politicari bez ispaljenog metka
Sistem negativna nula!
Psiholosko ubijanje djece koja iz ovog nece izaci normalni a to je dubokoj drzavi u interesu! Prvo strah pa onda kontrola Cekam i od sveg srca se nadam da ce 28.08 Njemacka reci STOP laznoj pandemiji i bolesnim umovima! Ocekuje se 10 do 15 miliona ljudi na protestima sirom Njemacke!!
@Neetiketiraniiiiii Tacno se vidi ko u vecini cita i pise komentare na ove objave.. Sve neki pametan i obrazovan svijet koji misli svojom glavom!
Pita li se iko šta djeca mogu naučiti za 20min? Mogu li nastavnici/profesori stići ispredavati gradivo sa toliko skraćenim školskim časovima. Kako god, opet djeca ispaštaju, a rizik za zarazu je isti kao i kod normalnih časova?!
Jedno dijete-jedna klupa. Do sad ste mogli napraviti tako i one plasticne pregrade da imaju. Djeca da ne mijenjaju razrede nego nastavnici. Da prije svakog casa se dezinficira sto i stolica. Da svaki profesor ima svoje krede i spuzvu... Prilikom ulaza u skolu svakom djetetu i profesoru i izmjeriti temperaturu. Napraviti ve u pauzu izmedju smjena kako bi se ocistili svi stolovi. Nije ni ovo sad neko wow rjesenje, al' ovo sto oni lupaju bas nema smisla.
Šta je sa prosvjetnim radnicima među kojima svakako ima bolesnih, starijih , rizičnih td... ? Ko njih šiša, neka krepaju.
Ništa od novog PlayStationa, ipak moram djeci knjige kupovati :)
Ovo je stand up komedija
Svakom nastavniku i profeosru je daleko teze napraviti priremu za 20 ili 25 minuta nego za 45minuta
Šta nastavnik može za 20 minuta, da mi je znat, i šta je to bolje od online?
Postoje mracni krugovi koji godinama rade na unazadjivanju edukacije kod sire populacije. Oni zagovoraju dovoljan broj strucnjaka, a sira populacija treba da je neobrazovana i poslusna. Stanje kovida im je naleglo ko budali samar.
Stavili lijepu O.Š.Hrasno a clanak o ruznom rs-u
I dobar dan djeco danas radimo... trntrntrntrn
Bravo !
Koja glupost, ići u školu rad 20 minuta.