Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno, načelnik ilidže inače kvazi profesor zabranjuje gospodinu i legendi grada sarajeva ulazak na teren. otvori se zemljo, pa zar je moguće da sarajevo sebi dopusti takvu degradaciju.
Sta ba buncas.. Ako teren nije njegov, sto ce on tu pare zaradjivati.. Treba naplatiti od Pasica dosadasnje koristenje terena... Nije on djecu ucio besplatno...
Inace ljudi na ovim prostorima nisu zasluzili ovo sto im se desava... pa eto deveramo nekako...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ovo je skroz beze u bubamari su trenirala djeca sehida i ovi iz domova nisu placali gurao ih covjek i sad ga ovako sjebu radi imena lose pravo....
na žalost, što mora da prolazi legenda sarajeva predrag pašić. sramotno je da se njemu spodoba od načelnika uopće i obraća.
ma vadi se Pasic na tu djecu.. mozda dvoje djece ide besplatno, a ostali svi placaju.. ne moze on koristiti besplatno teren koji je u vlasnistvu svih nas... heej DVANAEST GODINA imati besplatno teren za biznis... pa to nema nigdje... jest mozda bio zvijezda, al ne mora sad da nas sve jaši..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj načelnik opštinsku zemlju na Ilidži Turcima, Arapima i ostalim prodaje po 20 kf po kvadratnom metru, ali je zauzvrat dobio vilu na Bosforu. A njegova ratna uloga je posebna priča...
Paja mi je bio,i ostao, idol i ikona grada i F.C.Sarajevo... zbog njega i Papeta sam pitar do groba :-) i zaklet na ljubav ovom gradu ... boli kada citas ovakvu vijest.. trenirao je djecu u ratu BESPLATNO a politika i politicarima ga nikada nije zanimala.. ali sada ce ga zanimati silom prilika ... tuzno,sramota !!!
FK Sarajevo tj. njegova uprava dokazuje koliko su jadni sa ovim činom. Manje više što "izimaju" kamp za koji je Željo godinama slupljao pare da pošteno isplati Pašalića te otkupi zemljište na korištenje i napravi akademiju, oni se spuštaju na taj nivo i služe se ovim stvarima da otjeraju na ovaj SRAMOTNI način svoju legendu kluba. U medijima se furaju kako su "puni para", kako "nude velika obeštećenja" za igrače ... Pa kupite smetljari negdje drugo zemljište i napravite kamp ili isplatite čovjeka. Bjednici jadni, za hljeba vi nemate! Cijeli period svog postojanja ste se služili ovakvim stvarima i na silu pokušavali dolaziti do željenih ciljeva. SRAMOTA! Nek vas je stid ...
Pitari stvarno misle da ova zemlja postoji zbog njih, da mogu sve džaba koristiti ccc
Putin sa ilidze!!!!!
Za sve filozofe koje ovdje pisu da djeca placaju po 50 KM samo da kazem da se u svim sportovima placa clanarina. Nije ova lijepa Titina YU pa da SOFKA sve placa a ti samo dodjes i treniras. Kada je u ratu taj isti Paja ostao u sarajevu i isto tako vodio tu skolu onda je bio veliki patriota sve naj naj a sad kad bi mafija iz FK Sarajeva htjela da dodje na gotovo i otvori svoju akademiju Paja je ovakav ili onakav. Pa poznato je da FK Sarajevo nema nista svoje i da marke nisu ulozili u infrastrukturu i uvijek koristi ono sto su napravili gradjani Sarajeva a svojata kao svoje. Kosevo je gradski stadion a FK Sarajevo ga svojata kao da je njihov. Tako bi i sutra da preuzmu terene od Pasica rekli kako imaju reprezentativan kamp. Naravno sve to uz obilatu pomoc SDA. Paja je poslije Papeta i Haseta najveca fudbalska legneda Koseva ali to ne znaju papci to znaju raja koja su isla na Koseo i gledali njegove majstorije.
Koji je ovaj Memic krkan. Vala nekad mislim da smo i zasluzili da nas ovako jasu seljaci kad smo ih sami izabrali. Mozda covjek i jeste besplatno koristio terene godina, pa sta! I treba da postoje olaksice za odgojne, obrazovne i sportske ustanove.
Ne, nego treba naći nekoga ko će "seljaku sa plakata" (pored stanice kod Energoinvesta) davati redovno parrraaaaaa, malo mu je treba još, jošššš, dajjjjj
Ne kažu bez veze za Ilidžu da je novo olimpijsko selo, svi hodaju u trenerkama i niko ne govori naš jezik ....
Predlažem novi naslov za ovaj članak na klixu: Sjeverna Ilidža započela vojnu vježbu u blizini granice s Južnom Ilidžom - diktator Kim Jong Memija lično nadgledao akciju :)
BLISKOISTOĆNI SDA GETO površine 14.000 kilometara kvadratnih na koji su u ratu nabili k'o stoku, a poslije rata pokrali 2 miliona Bošnjaka.
Ma stvar je vrlo jasna. FK Sarajevo (ko ne zna, to je klub sklon uvijek onima koji su na vlasti) je osnovalo Akademiju. Bubamara je postala konkurencija i hajmo raja razlaz. Jos ako bi dobili gratis terene. Mada se svakako pitanje vlasnistva mora rijesiti. Ne znam da li je bubamara neprofitna organizacija ili ne, ali ako jeste, onda nije logcno da Bubamara besplatno koristi terene. A sto se tice nacelnika Ilidze, kad ga vidis znas da je cistokrvni papak. Cisto olicenje naseg baliluka.
Nevidim ni jednog "pitara" da je osudio FKS, već konstantno se nešto prebacuje na načelnika Ilidže. Kompletna problematika je i počela od kada su Tanovci pukli na tu zemlju. Cigani, imaju pare sada, nek idu negdje drugo nek prave kampove, a ne djecu iz Bubamare da tjeraju.
Ja dok nemam dovoljno informacija na strani sam Predraga Pašića, ako ništa, čovjek radi ono što najbolje zna, educira djecu i nije se "ubacio" u politiku da bi na taj način profitirao. Svi ovi zluradi komentari na osnovu rekla-kazala, šta bi bilo kad bi bilo i unaprijed traženja opravdanja za ovakav odnos, govore u stvari o stanju svijesti tih istih negativaca.
ma ja sutra ce ovi iz SDA doci i stan nekome uzeti hladno...postajemo isto palestinci...
shekeru očigledno je da si i ti dio memićeve kriminalne organizacije,jadu.