Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška Muzeju!!!!
I ministru kulture.
Podrska, naravno.Samo da ga SDA opet ne usere
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neka djece, tako i treba.Sad treba brinuti da se opet ne ponovi slicna situacija.Dok je Samer tu ne bi trebalo bit problema
Samer se pokazao kao sposoban, mislim da je jako puno dao za ovo malo vremena.
Sposoban nego sta,Arapi su vrijedan narod
Turističkom vodiću: da si pametan, kako nisi, u ovu priču nemješaj djecu koja za zatvaranje muzeja nisu kriva. Takođe, najmanje su kriva i za otvaranje, a najviše kriva što ih idioti drže u neznanju - time i u pokornosti! To što ćete otvoriti muzej sa starom postavom - građani treba da bojkotuju!
Mogla je Amerikanka koju hiljadarku poklonit Muzeju..kad u svasta guraju nos de nek malo I poguraju
koji ste vi tovari to nije humano,dobro otvara se muzej dosadni ste vise, sve ok kultura,historija,ali meni je svejedno jer uhljebljeni ce najzad dobiti taj hlijeb kojem su se nadali.....
Bitno je da se dzamije otvaraju na sve strane , da zaglupljuju i huskaju narod u njima. A to sto je jedna od najvaznijih kulturnih institucija zatvorena vec nekoliko godina , to nema veze . Stvarno se polako pretvaramo u dzamahiriju , moj rodjeni grad mi se sve vise gadi , sto zbog papanluka svake vrste , sto zbog ovih nacionalista i sdaovske bagre.
ne zaglupljuju samo im govore da prihvate sudbinu i da mole Allaha za pomoć i da će sve bit dobro.
Slažem se sa tobom. Iskreno nemam ništa protiv džamija i ja idem svaki petak u džamiju i sramota je da se otvaraju masovno, a pune su samo tokom Bajrama. Naša je sramota što to sebi dopuštamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kultura za privatni interes, uhljebljavanje familije i još većia izdvajanja iz budžeta. Nevidim tu neki veliki plus za BiH, čak šta više minus. Strategija što većeg ekonomskog destabiliziranja države napreduje.
Pričaš gluposti, da izvines. Sta je jedna država bez svojih kulturoloških obilježja ? Mi hvala Bogu imamo historiju i trebamo je iskoristiti, a ne gurati pod tepih sve ono što je bitno za nas.
127 uposlenih u muzeju najzad docekase platu,valjda ce sada zasukati rukave.
postali ste dosadni sa jebb muzejom. pola naroda nema sta da jede i ne pa
SVAKA CAST ZA VLAST A FUJJJJJJJJ ZA SDP KOJA JE DOZVOLILA DA JE DOZVOLILA DA JOJ DODIK ZATVARA PONOS BH MUZEJ
Hajde dobro je ovo. Samo neka se radi, a svaki rad se vidi i osjeti.
Samo naprijed ministre. Nek smo docekali da najbitnija institucija opet zasija u najboljem svjetlu. Ministar Residat jos jednom pokazao da je ministar svih gradjana
Ako ima jos nesto javite da covjek i to otvori xD
Dobar je Residat, samo hrabro
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja sam školarac.
Koja sramota da 5 godina ne radi muzej...
citava drzava ne spava po svunoc dok ne legne zbog muzeja,, mi nemamo zatvora kako treba a kamoli muzej...
Unistili ga SDA smetljari
PRIKAŽI ODGOVORE (1)