Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna li iko na svijetu kad se ova škola otvara ili ne? šta ovaj načelnik kaže, hoće li je otvarati dok su mi djeca mala ili za 15 godina tek?
pocetkom naredne skolske godine..
da mi je znati kako naselje anex moze biti hrasno brdo ili mojmilo....uz sve to skola je davno trebala biti zavrsena svi rokovi su probijeni sto o tome ne pisete malo
od ovog nista do iducih izbora.....
Trebalo bi joj dati ime po Ratku Mladiću da Sarajevo bar malo sapere ljagu sa sebe zbog nepravde koju nanosi tom poštenom heroju i čovjeku koji je spasio na hiljade muslimana u Srebrenici od zločinaca Alije i Nasera koji su sistemski ubijali svoj narod.
jb ti on mamu a ti njemu.. hvala doviđenja!
@punisher1 u redu, jebali ti mi mamu. doviđenja.