Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne valja ne bi ovoliko trolova baljezgalo ovuda. :)
... izronio Stari za one što ga vole...
Mi u BiH na svakih petnaest dana "praznikujemo" i slavimo ratnu proslost i razaranja. Svako praznikuje nesto svoje i tako iz generacije u generaciju trujemo svoju djecu, da kad stasaju dobro znaju na koga ce noz potegnuti... Jebbo nas onaj ko nas sastavi ! ! !
Nakon rata kad smo obnovili čupriju trebali smo preimenovati grad u NOVI MOST a pošto škutorima nije stalo za ovo kulturno blago neka žive u ostatku grada "AR" pa neka bude i "hrvatski ar" i nedozvoliti im ni da prismrde na ovu stranu.
Bgt jel ti stvarno misliš da itko sa zapadne strane želi kročiti u tu vašu stočnu? Smrdi jebbote, smrde ulice smrdi narod
Na Starom Mostu sam bio točno... jedan put. Tada sam hodao s nekom curom, ona sva multi kulti, navalila na stari most, ajde ajde. I odem. I reć ću ti šta sam tada rekao njoj: Smrdi jebbote. Smrdi narod, smrde ulice. Hodaju kao ološ, izgledaju kao ološ, mirišu kao ološ.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izronio je stari za one sto ga vole.
Ne mogu se skakaci izasniti, jer ste mnoge protjerali i poubijali kao napr. Jadranka Finka! A zbog ovakvih komentaro i necemo moci zaboraviti, a o oprostu cemo vidjeti.....
Htio sranjo tuđman da napravi još stariji, pa ga zato srušio...
@kingtwrtco pozz te muzicka grupa iz den haga sa gangom "hzhb bez uha muslimanskog"...
Skakaći jeste se oćitovali
Pa oni su ga i rušili da bi komšije okrivili...koja je to stoka