Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odoh se ja baciti sa 18-og . . . ako prezivim saljem video
trebalo bi ovo poslati olimpijskom komitetu odmah dobivamo novu olimpijadu
pogledaj te sta je skok http://www.youtube.com/watch?v=4U1RIdCO15g&feature=colike
Za tito,SKOCI stari
\"Vjerujemo da bi BiH, da imamo uslove i skakaonicu, bila među prvim na takmičenju u skijaškim skokovima.\" vi koji pisete ove gluposti, odakle ste vi? iz p m?... skijaski skokovi????? dvije skakaonice zjape na igmanu deceniju i po. snijega ko u prici. lako je s krova skocit.. k ooorac.
ali jaci su mi ovi sto niz ulicu silaze :D
Evo jos malo zimskih radosti , http://www.youtube.com/watch?v=g4b0l58pKzY&feature
Cudi me da se jos nikko nije sjetio da otvara poklopce od shtova pa da ih onda zatrpa snijegom i da snima xD
Cuj lasta!!!! hahahaha
ovaj bas lud
raja snimak je stvarno dobar ali ne radi ovog glupana sto nesmije na glavu nego radi ove dvojice sto se slomise da stignu na vrijeme koje je predvideno za skok ali uzalud sav trud!! Snimak se mora vise puta pogledati i fokusirati se samo na ovu dvojicu \"gledalaca\"
Meni su kriticnija ona dvojica sto se lomataju putem. A sto kaze da pozuri, kao istece mu vrijeme predvidjeno za skok, pa nisu skijaski skokovi.;-)
Papci sa Ilidze jeli hmmmm... Ako ti se ne svidja na njoj slobodno nemoj dolaziti.. Jer upravo takvi kao ti Zike sto govore svima redom papci, pa popije zube za doručak, takvi upravo i kvare Ilidzu :* poz svoj raji sa ilidze od brata :)
Joj sto me lozite bezveze, a mogucnost za povrede velika. Sutra cu da skocim sa 5 sprata :D
happaaaaa
al fasada ŠLJOŠTI HAHAHAHAHAHAHA
Ljudi, dosadni ste vise sa slikama i klipovima..vidjeli smo sve sto je trebalo da se vidi.