Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j*bem vam majku cetnicku
E ovaj rat docekujem naoruzan! Ima da svi nosite po zastavu i to onu s Ljiljanom! Prvo po katastru mi zelite uzeti imovinu, pa zbog dvoijnog drzavljanstva drzavu, ako zivim u manjem entitetu mogu glasati SAMO za Vlasko predsjednika, protjerali ste me (al sam se vratio, veci sam pas od Lesija!), pobili pola familije....dosta vise i merhametluka od menei ovakvik kao sto sam ja. Na redu je puska!
Moja je zadnja: Drinu cemo pregaziti a Srbiju zapaliti!!!ZDS
@Izrael.....ne koristi ime zemlje cije cirkumcizirane stanovnike ismijavas toliko o tvojoj pamet i znanju procitaj bibliju i kod rabbija ili berbe na cirkumciziju, brze!
@miki....kakva crvena sa bjelim mjesecom samo na Bosforu haha, ne budi smijesan, ima nje na cijelom balkanu, pa i ovdje u Bosni
OVOJ DRZAVI POMAZE SAMO RAT!!!!!!!!!
Ovo je sramotno šta ste napravili od portala! Dajete nekim neodgojenim klincima priliku da se iživljavaju i truju druge, normalne osobe. Ako ovo smatrate slobodom i demokracijom, onda i ne zaslužujete ni državu a ni budućnost... Bio sam spreman dati život za zemlju i pravdu, a danas se gorko kajem, kada vidim u što se to pretvara. Imamo Frankesteina, i što je još gore milion novih čudovišta, koji ne žele ni sebi dobro, a kako bi tek drugom!? Ovo vam je donijela PLATFORMA Žalosno...ali istinito!
Providan si Ceto, ne pravi se da si Hrvat. Pravi Hrvat nikad ne bi oprostio Vukovar ;) ;) ZA DOM SPREMNI =U= UBI SRBINA
Stvarno ste zaguljeni! Mi imamo svoju zastavu, svoj entitet (zemlju) i ne pada nam na pamet da volimo zastavu koju je osmislio neki Spanac ( ili mozda cak rekao unucetu, de sine nacrtaj dedi neku zastavicu treba dedi za neku kvazi drzavicu) a vi je volite i nosite, to samo pokazuje da nemate ni drzave ni identiteta. Samo se vi zanosite sa nekom BiH a kada dodjete u BL u posjetu onda vidite da nema ni promil BiH.
Raskopali smo veču i jaču a što ne i ovu Dodo samo daj logistike destabilizirat če mo PEDERACIJU pozdrav od SPAVAČA iz Bugojna
uskoro se skida i zastava evropske unije kad se dodo sa svojim stadom izoluje i večina srba postane još omraženija ljudima u regionu i svijetu.
Bez uzbudjivanja ljudi!Oni mogu smaknuti zastavu,ali njima se uskoro smice genocidna rs(retardiranih smrdova) srpska.E onda one dvije zastave,a bogami i ostale mogu si u s.u.p.a.k da gurnu!
ratnici, besposlicari i ostalji ljudski sljam, uvijek spremni na SA-X\'u da zaratuju.. PS : Administratori, jebbb/em vam sve po spisku od A do Z, treba vas p.o.k.lat kad dopustate ovakve komentare, popi.s.a.m se na vas moral i etiku slobode misljenja, nije vam ni Dodik ravan pic///ka vam mat.e.r.ina
Natakarim ti staru onako sportski, cisto radi reda !
Nbijem vas sviju !
DOK ljudi pokušavaju Normalno da žive, DODIK gdje nema problema smišlja zlo, dok se svjet muči sa katastrofama, glađu, DODIK pred Bogom hoće da spiska pare na referendum, nek se zapita jel to moralno pred Bogom.
ZASTAVA S SEST LJILJANA...!!! i HIMNA JEDNA SI JEDINA...!!! REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA...!!! BOSNA ZAUVIJEK...!!!