Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvjestaj je bas realan. Primjer za to je na primjer je emisija \"60 minuta\" i njen urednik Bakir. To je svjetski uzor slobodnog i objektivnog novinarstva. Ovo vazi uopceno za cijelu FTV. Naravno salim se. Sve je upravo obrnuto.
BiH nema nijednog slobodnog TV medija, kao sto je recimo B92 u Srbiji, tako da nema govora o nekoj slobodi...
avaz je dokaz da kod nas ne mediji mogu raditi sta hoce. Em pljubvaju po neistomisljenicima(dje to jos mozes raditi bez visokih kazni) em mogu za te novine pisati polupismeni retardi i imbecili(fatmir) i senilni isfrustrirani izdajnici drzave(filipovic)
Nek i mi nismo među najgorima jednom u životu!
bez brige komsije nece objaviti ove rezultate, oni su zaduzeni za sirenje mrznje
Bih medi su podjeljeni i kriminalni,korumpirani kao i sve ostalo u toj drzavi npr.zdravstvo i sve ostalo,puno problema u zemlji prave i medie koje stite svoje tajkune,sve samo neki torovi i podjela,i svi se sakrivaju iza nekoga,i nekih licnih interesa,a SKORO svakog novinara mozes kupiti za male pare.TO STANJE U BIH NIJE NI SLICNO PRAVOJ SLOBODI MEDIJA KAO NPR.U SKANDINAVIJI
Samo je fazon sto kod nas te medije drze pogresni ljudi ;)
Dobro je ba Radončiću, izbori su davno završili.
\'\'Sve se vidi sve se zna\'\', Sarajevo-x portal je najdemokratskiji portal na svijetu.Mozes na njemu da izrazis sve sto ti lezi na srcu i dusi.Svadja medju pisacima nije dozvoljena, pljuvanje takodje,..-doors... je uvijek tu da soli pamet ko biber po pilavu, Bosnjaci kukaju i vriste ko Damjanov Zelenko,Hrvati Latinski mudraci, mudro podbadaju Srbe na Bosnjake, Srbi ko S rbi,odmah se fataju oruzja ,a oni crveni [zemlja se od njih ocistila ],samo gledaju gdje mogu kakve mufte da zarade. Elem jedini \'\'realista\'\' nema svoga interesa na portalu ,pa ga cesto Bosnjaci tjeraju u nekakvu Sumsku Republiku jer jadnici samo imaju sumu u glavi-jer su juce iz nje sljegli i u nanule upali.
stvarno vlada sloboda... em mozes napisati sranje od clanka kakvo hoces em jos mozes ostaviti sranje od komentara kakvo hoces ....ko li svjetlo samo upali?.... Tito, vrati se!
vidis koliki je problem Zeljko i kompanija, ljudima iz naprednih drzava, takav tip je smrtonosni i naj veci neprijatelj. Ako ikad dodje na radar, poslace sve zivo i mrtvo na njega, Zeljko ce zavrsiti u ludnici u najmanju ruku.
Ovo na znanje nasim vrlim\"komsijama il ti ga susjedima\".Eto njima njihova stampa i\"demokratija\".Neka nama Avaza mada ovi b.o.l.es.n.ici frkcali na njega koliko hoce,SVJETSKI MEDIJI ga ubrajaju u jednu od najboljih novina ovog dijela ,ne samo Balkana,vec Evrope.To na znanje inim neznalicama koji jos ne prijedjose granice svojih mahala i kantona a uzimaju sebi za pravo da komentairsi\"svjetske dogadjaje\".Ovo je zahvaljujuci Federalnoj i ostalim TV kucama iz FEDERACIJE BiH jer im\"Dodikovske novine i TV stanice\"po s.u.m.skoj tzv republici srozase prosjek(kao usotalom i SVE OSTALO u BiH jer taj covjekoliki m.aj.m.u.n(uz duzno IZVINJENJE m.a.j.m.u.nima!) radi sve da RUSI BiH kako bi je pokazao neodrzivom,puneci svoje dzepove i praveci jos vecim bu.d.a.lama one naivne b.u.d.a.le koje glasaju za njega.DAVNO bi BiH bila u Evropi i SVI njeni gradjani bi imali i dobre poslove i dobra kola da nije ovog kabadahije.Kad njega neko ro.kne,pocet ce da zivi i ovaj narod-Bosanskohercegovacki