Komentari (441)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav licemjer i covjek trebas da budes da ovo izjavis
A jos gore kakav idiot moras biti da podrzis ovog bilmeza
@Ggrqande ma niko njemu nije vazan samo koliko ce mu firme od sina i njegove uzet para vjeruj mi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pazi njega ima pravo kao čovjek oduzeti finansiranje Banja Luci kao kaznu što su podržali Stanivukovica, izgleda je Banja Luka Dodikova babovina, kakve frustracije liječi ova spodoba preko leđa običnih građana, još malo Laktašenko bit će metla i za tebe 2022
Zadrigla seljačka drtina....dat mu da kopa kanale...
Hahahahaha mee meee meeeee pocelo je pocelo Karma stize politicare koi drze BiH preko 30 godina
Bolesti za vlasti nema kraja cisti primjer psihopate jos malo svi ce te izdati i onda pravac ćorka za pokradeno
FUUJ.
Pao Trump, pašćeš i ti, teleća glavo.
Ja koji je komad budale. A gori su oni koji ga drze vise. Odnosno koji glasaju za ovoga idiota. I on prica o Demokratiji. Jadan je narod u RS. Dozivljavaju teror i tiraniju jednog seljacine iz Laktas. Koji misli da uvijek pali ona njegova. Ja sam vodja mene se pita.
Kakav je ovo prevrtaner, lako je moguće da je i on glasao za Stanivukovića.
Prica Čiro...pred utakmicu protiv Turske jer samo protiv nje ce.navijat za BIH...otiso da mu uruči dres primljen ok ulaze službenici kažu predsjednice došli penzioneri protestiju izvinu se ustade i krenu...presjednice opasno je...ma sad çu ja to ...izašo vani...Šta je šta hočete nema penzija nema povečanja neçe je bit nikako hajd razgulite imam posjetu ćao....
Ovaj lik konstantno sam sebe demantuje ....gradzanski rat a nastavljas s agresijom pozivom na referendum jer si protiv unitarne BIH a demonstriras unitarizam na 49% i podupires tri unitarna entiteta...a kolko juce prijetio otkazima s posla sad obustavom narodnog novca....motike pa prek9 leđa nema druge....!
Puko miki ko petarda
Drago mi je kad vidim neslogu medju genocidnim narodom
Koliko još godina treba trpiti ovoga konja , ja sam mislio da su prošla vremena causeskua , ali očito nisu Narode na ulice pometite ovo DUKELO za sva vremena
A sto bogati skandalozna,ne kontam o kome mi pricamo aaa Dodik pa da je rekao bilo sta drugo bilo bi iznenađenje ovako to je to. To je nas Dodik takvog te volimo,jebote da nije u odijelu nego obicnoj odjeci tacno vise lici na kamiondziju sa onim vjestackim zubima a takvo mu je i ponasanje sto znaci da oni koji su ga izabrali isti su kao on jadni isto kao i Bakir i Dragan i njihovi glasaci.
djetinjasto ponašanje milorade ne pomažeš ti iz svog džepa .što se brukaš .umjesto da budeš dobar da momku pomogneš bilo bi ljepo da si reko mladje sve što mogu pomoću da narodu bude bolje u ovoj sitaciji kako je pošlo nećete imati kome pomrje narod bolest hara vi se svađate sram vas bilo.
Pao si Dodo fuj