Komentari (358)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, to mile marlboro negdje svercom okreno 🤣
Traktorista Dodik, stari trgovac umjetninama
pa ovo i čorava baba vidi da tu nešto smrdi.. ikona "pronadžena" u Lugansku?? "pronadžena" ili ukradena od srpskih "dobrovoljaca"???
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Stari kradljivac hahah
Traktorista Dodik, stari trgovac umjetninama
O yebo mater svoju, sramoti BiH na svakom koraku.
To Komšiću, ti dok pričaš o nekakvoj ukrajinskoj ikoni, tvoj Sifet Podžić razoružava vojsku. Ne pitajte kako znam, živi bili pa vidjeli.
Milokrade,Karadžići su rekli da te zadnji put čupaju iz govana poslije onog sa pločom...crni Milokrade.
hahahahaha... ovaj samo ukradeno poklanja, prvo plac na Jahorini Noletu sad ovo. Bas je pravi gadzina.
Ikona je poklonjena pri posjeti entitetu RS, a ne drzavi BiH. Trebala bi RS odgovarati, kad poklanjaju mogu i odgovarati.
Taman kad mislis dostigo je limit idiotizma on ipak sebe prevazidje i napravi jos vecu budalestinu.... treba mu jesno priznat; nikad neodastaje bit najveci glupan ikad. Ovo je za ginesovih rekorda. Hee boze ako se ovo ispostavi istina 😂
Koja stoka braco mila :) cccc
Vlasi=Lopovi i Lažovi tu si Svetski Prvaci po tome
Šta zna ljakse iz laktaša o kulturnoj baštini...
Na pečatu piše: Oдесской краевой комиссии охраны памятников культуры УССР - Odeska regionalna komisija za zaštitu spomenika kulture USSR!? - Ima li dodo račun o kupovini ove ikone?
Nije to skandal ya BiH, već za Dodika koji ga je primio u privatnu posjetu.
"podršku agresivne politike i vojnih akcija Ruske Federacije protiv Ukrajine" ovo je vec na snazi od strane genocidnih sa obje strane drine koji salju dobrovoljce da terotisu ukrajinsi narod, pljackaju, otimaju, siluju itd...vec videno
Koji klošari.
Dolazi li uskoro Erodogan, trebalo bi se na Kovačima malo pregledati da nebi Mile poklonuo rahmetli Aliju
jaoooo crni mile kakva si ti karikatura, ma jbo sve i universale i foxove i netflixe, odsad gledam samo ovu tvoju produkciju
Koji mafijaš eto dokaza