Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestanite vise da rabite tu Srebrenicu u politicke svrhe,postali ste degutantni sa svojim komentarima i brigama za nju.Dosadili ste i Bogu i ljudima i jedni i drugi i treci i svi ostali koji mlataraju o Srebrenici u ime Srebrenicana a za svoj racun.Cinimi se da su svi namjerno zrtvovali i Srbe i Bosnjake iz tog podrucja da bi imali vjecito politicko uporiste u medjusobnoj borbi za vlast.
nemaš informaciju zbog čega su kojekakvi aktivisti(a ćim su aktivsti, onda i podrivaju) pozvani na razgovor, a već galamiš i prozivaš. ti si na ozbiljnoj političkoj funkciji, nije mudro da tako ishitreno reaguješ.
Srebrenici treba pomagati kad god se moze i obilaziti ljude u Srebrenici a ne da se o njoj prica samo pred izbore
Volimo te Srebrenico....
Gdje su pare koje su godinama dolazile za Srebrenicu i unaprijedjenje grada i mladih u Srebrenici
Kako ih vise nije stid da napadaju na Srebrenicu...Sve se uradilo javno i transparentno...i sad poziv u policiju...pustite nas neugnjetavajte jadni narod..
srcem za srebrenicu!!!
Lokalne vlasti u Srebrenici, entitetske i državne vlasti moraju Srebrenici posvetiti pažnju na način da se ukaže da je to mjesto u kojem se može živjeti od rada. Želio bih da Srebrenica postane mjesto u koje će mladi dolaziti i raditi
Dužnosnik Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH i predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH Fehim Škaljić kazao je za Agenciju FENA da nema precizne informacije o tome zašto su aktivisti Građanske inicijative \"Glasaću za Srebrenicu\" pozvani u nedjelju u policijsku stanicu. Naravno da nema....