Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Učini mi se da piše u naslovu: Šuškavac kakav dosad niste vidjeli.
Super, da raja vidi prirodu uzivu umjesto na telefonima/monitorima. Nego, jel iko od organizatora isao za njima da kupi SMECE?
Niko nije ostavljao smeće iza sebe...i studenti su se sami organizovali, nije bilo nikakvog drugog organizatora
Pored toliko prevaranata i lopova konacno sam pronasao pravog coveka sa pravim dojavama. Jedine prave i sigurne dojave na facebook-u,uvjerite se i sami.... https://www.facebook.com/sigurnazarada99?ref=hl
Prelijepoooo :)
Ja samo vodopad vidim,Skakavca nigdje,a u tekstu pise..Skakavac kakvog dosad niste vidjeli".
Pa dobro odnosi se na "vodopad Skakavac", oprosti novinarima Klix-a posto oni uvijek muku muce sa naslovima:).
znam da je vodopad i izletiste :)malo humora ujutru, i minusa :) neznaju ljudi vise ni salu prepoznati,u sta smo se pretvorili..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo i pohvalno vidjeti ovu omladinu iz Facebook generacije u prirodi i druzenju uzivo..
Izasli da se uslikaju za fejsa :)
Prženi skakavac je jako ukusan. Njam njam
veri bjutiful