Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO ZA UKLANJANJE MINA.TO JE OD MNOGOSTRUKOG INTERESA . ČESTITKA !
A šta bi sa dva potrošena miliona za organizaciju EYOF-a , nijedno borilište nije urađeno a u februaru počinje, navodno?
...ugovor su potpisali General Abdulah Skaka i gradonacelnik Njujorka Flash Gordon
nemam ja nista ni protiv, ni za, sto se tice Skake, al da mi je vidjeti gradonacelnika po volji naroda, a ne da ga namece kako ko hoce
BITNI SU REZULTATI RADA A OVAJ IH POKAZUJE.
Kako vas nije stid da je grad još uvijek zagađen minama?!
Grad zagađen minama ?
Čitaj: "Skaka spreman za novo kontamoiniranje Sarajeva." Nakon "Zbogom Bosno, odoh u Sarajevo!" slijedi "Zbogom Sarajevo, odoh iz Bosne!"
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 http://smijehdosuza.com/zanimljivosti/fotografije-koje-pokazuju-ljepotu-zena-i-muskaraca-koji-su-plod-mixa-dvije-ili-vise-rasa-26-slika/ 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
Zbilja mi nije jasno čemu ova silna administracija pored opština i kantona??? Ovo treba ukinut.
Kockasti ,Grad je vječit a ostalo je nadodano.