Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja prije Skake nisam mogao smisliti SDA stranku, ovako sad kad pogledam kakvi debili su po drugim strankama, ova se cini kao najbolja opcija!
Dobar je Skaka 😊
Nakon sastanka Skaka se obratio medijima sa rijecima: "sastanak sa gradonacelnikom Frankfurta je prosao u najboljem redu"....
Samo ukoliko neko zeli da radi i gradi to moze i postici. Skaka nam je to dokazao na bezbroj primjera i zato je svaka njegova saradnja sa bilo kim zasigurno uspjesna!
Bravo Skaka. Iskreno, prevazisao je sva ocekivanja
...saradnju u oblasti primjene pametnih tehnologija ne može u istu rečenicu sa Sarajevom ili cijelom BiH 😉
Slika govori hiljadu riječi, na kojem li su jeziku razgovarali?!!! Dosta je vidjeti gloove i sve je jasno.
Nakon sastanka Skaka se obratio medijima sa rijecima: "sastanak sa gradonacelnikom Frankfurta je prosao u najboljem redu"....
Sa nama jačati nešto što u nazivu ima "pamet"!???.... pa skoro svu smo izvezli (otjerali)....ovo što je ostalo je za oko kuće.
kakve li je samo gluposti sad valjo
Ma lafac je ovaj Skaka pravi. Tek kad ovako stane pored nekiga vidis da su ostali neprimijetni!
Iako Austrijom trenutno vlada Fašistički rezim, Beč je ostao istinski prijatelj Sarajevu! Ali nazalost glavna partija trenutno u Austriji više voli Dodika i njemu slične. Fašistički istomišljenici!
Tek pored ovog Skake vidim kako su nam smijesni i jadni ostali politicari. Pa ovaj Skaka ih ubije sa svoja dva projekta. Definitivno covjek rodjen za funkcuju premijera Kantona Sarajevo!
Gledam Skaku i stvari koje je dosad uradio i uporedim ga s npr Damirom Niksicem koji kaze da je gradska raja i kontam kako neko moze dati glas takvim glupanima.
Bravo gradonacelnice Skaka, treba nam dobra saradnja sa ostalim gradovima i njihovim gradonacelnicima, posebno sa ovakvim pametnim i uspjesnim. Da se bar i ostali politicari ugledaju na vas!
Izrazito vrijedan covjek kojem predvidjam uspjeh u karijeri i s pravom mogu reci,trenutno najsposobniji politicar na sceni. Sretan rad.
Lijepo je graditi diplomatske,ekonomske,sportske i dr veze sa svim gradovima,drzavama,predstavnicima. Skaka je najbolji turisticki ambasador kojeg je Sarajevo vidjelo u posljednje vrijeme. Ne mogu da se ne zapitam sta su prethodnico radili,gdje su pare,projekti iza njih. Nista nema.