Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj dedo SDA , ja SDA , moj.cuko.SDA...cevapi Sarajevo olimpijada....rat sadaka
Vidi Skake sa SDP kravatom...
mlad momak s ovolikim podvaljkom
Stara sarajevska familija nije ni u najludjim snovima mogla sanjati da ce neki njihov ovoliko dobaciti ...
Predlažem manifestacije "klanje jagnjica i pravljenje najveće piramide od ostataka kože u sred metropole", "dane jeftinog suneta" i "kako bez vode u 21. Stoljeću" kao projekte jačanja kulturnog života Sarajeva i tako ojačati prisustvo na europskoj sportsko-kulturološkoj mapi. Za Skaku to izlobirati cas posla.
ja vjerujem da Skaka kao iskusan radnik u realnom sektoru
samo da prodju akzice,da vi dignete kredite ko fol vi cete nama gradit Autoputeve,brce ceste mostove ovo i ono,al bez tih akciza dodatnih nema kredita, znači oni bi i akcize i kredit, u prijevodu i pare i jare,a buducu generaciju ce ovi uhljebaši u crno zavit
nije vazno tko dobije kandidaturu , vazno je sudjelovati
Jel mu isto pokazao silne dzamije sto su se napravile i objasnio da samo Islamska Zajednica i lopovi imaju pare u Bosni. Pitam se da li ce i to biti ukljuceno u economsku spremnost Bosne za i EU ili ce to ostati u dusecima LOPOVA I TURSKIH HAMALA.
Vazniji je moj komentar pa pocinjemo GDEE STE BREE LJUDI EVO NAS PONOVO NA KLIXU,Danas cemo igrati pokera Pa pocinjemo -Dobre Karte - ALL IN - popushio Eto to je bilo to,citiraj te me koju cemo igru igrati sledeci put.