Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Straus .....dobio si lovu za projekat i tu se tvoja prava na taj objekat zavrsavaju....znaci onaj sto je radio projekat za moju kucu ce mi komandovati sta cu ja sa svojom kucom
Kad si tako pametan sto sam sebi nisi projektovao kucu!? Svaka budala danas pametuje zato nam i jest ovako!
@lale gator Dok je takvih budala bice nam jos i gore ...a sto i ti i doticni sebi ne sijete gace ,pravite cipele auta ,avione ...dzaba vama sa odsustvom mozga ista pricati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Citam komentare pojedinih ljudi i tacno se vidi da bi pojedinci preko noci srušili, ono sto bi normlan covjek napravio. Nesto dobro za ovaj grad i narod.
Iskreno, UNITIC jedino na nešto liči. Ostalo ne bih komentarisao.
Slazem se, blizanci su OK, ne moze im se naci zamjerka, a sto se tice EP BIH, forma OK, ideja jos bolja, medjutim izrada i poprilicno ruzna betonska i staklena fasada, to se moglo puno bolje bez betona na vrhu.
Sto se tice Holiday Inn-a, nije OK.
Objasni mu osnovne principe borbe protiv antifašizma