Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narode podrzavam Bogicevica i neka bude taj dobri covjek na celu naseg seher sarajeva
Dajte ba nekog postenog ala gospodin Bogic, ovaj je lopov lopovski
sve neke priče od fgr tipa sandžak istočna bosna, a gle sad čuda??? dijete grada Abdulah čijih 10 koljena unazad je iz Sarajeva,sad ko biva nevalja a valja Bogić iz Istočne Bosne iz Ugljevika??? Bogić je ko političar za Bosnu 100% dokazano,al kakve veze sa Sarajevom ima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Abdulahu jeli te stid sa svojim poluobrazovanjem da budeš gradonaćelnik tolikim uglednim obrazovanim moralnim građanima,ili ti je guzica previše zinula ili si totalno poslušni potrćko .
@zakadtitotreba i to su probali lika da obrlate i preperu na ruke...
neznam vala vi dole u Sarajevu kako hoćete... Ja koliko sam upućen Abdulah je dijete grada,i sama njegova loza Skaka je tu od vajkada. Sa druge strane Bogić iz Istočne Bosne,rođen u Ugljeviku,mislim ko insana cijenim Bogičevića i ko političara 90ih pogotovo,al šta on ima sa Sarajevom???
Ovaj isti luj XVI sav smotan nekakav
E moj Skaka i ti si ko i gazda ti. Mislis narod tupan kao i prije 25 godina, mislis zaboravljaju? Niko vise nista ne zaboravlja, a posebno kako si dosao na celo grada. Da te podsjetim: selami Asima
Dosta vise o starim porodicama, pripadnici tih "starih porodica" obicno se snalaze nekako do Katedrale, od Pofalica im pocinje Klingonska terutorija. Takvi nek vode svoje MZ jer za vise nije ih Bog ni mentalno osposobio. Ovaj brijač je ziran prikaz tog učmalog svijeta.
Klošar i korumpirani političar pod istragama tužilaštva za sprovođenja Bakirovih hirova
Ma hajde više sjaši
Tele.
Ako neko sa DIPLOMOM fakulteta svijetski PRESTIŽNOG UNIVERZITETA iz Travnika i još dolazi iz REALNOG sektora BRICA, može biti GRADONAČELNIK Sarajeva, onda vam se sve REKLO !!! NE PONOVILO SE !!!
sve je za ovog lika "kompleksan proces". Jos je u predskolskom periodu pokazao da zaostaje za generacijom
Prvi i posljednji SDA-ov gradonacelnik Doboja je radio kao prodavac cipela, pa su grad prozvali Cipelic. (Alija ga postavio)
SDA gradonacelnik Sarajeva: obrazovanje....upitno radno iskustvo...boze sacuvaj moralne karakteristike..SDA-ske (lopovske) prednosti u odnosu na druge kandidate...dedo rezo kite Sarajlijama Samo tako S D O O O!
jok, strajkovace gladju samo ti da ostanes uhljupe jedan. fataj se chune skaka, nemas ti ni intelektualnog, a niti bilo kakvog drugog dometa za obavljanje tih i takvih pozicija. dakle, kako su ameri prezivjeli i izdurali onog morona narandzastog 4 godine tako haman i mi tebe iznesosmo. razguli, dakle, u skokovima skaka nas, i to 'nako kako samo ti umijes: protivno/antifasticki!
Gdje ovaj zavrsi fakultet ????
Vidi ovog diletanta. Nacelnik koji ce ostati upamcen po gafovima i provalama. Tako je to kad zavrsis fakultet u Vitezu.
Srpče ni pošto ne bi smjelo biti granonačelnik Grada Sarajeva!!!!!!!!!!!!
Prepo se Skaka. Valja odgovarati a nema vise Asima da sredi.