Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takvo je Sarajevo, nekad bilo pa se spominjalo.
prvobitna izjava mu bila Jedni na drugima ..pa sa drugima ..😁 sala ... skaka je oslobodioc Sarajeva u 2 svj ratu, poznaje i waltera
Skakač, stari borac protiv ANTIFAŠIZMA.
žive bošnjaci jedni pored drugih..🤣
Reče Skaky dok u centru grada napadaju 'druge'. Sarajevo nije multi-kulti grad. Možda prije 30 godina. Sad je leglo krezube seljadije. Sami smo to dopustili.
Skaka to je isto nekad bilo a sve vise zivimo jedni pored drugih pogotovo u zgradama.Mahale su jos malo zadrzale tu topli nu a koja i tu polako lapi.Vec odavno su se kucna obilazenja i slavlja kako porodicnatako i vjerska preselila u kafane i restorane gdje mozes prisustvovati samo popozivu cime se po meni osobno sve vise hladimo i udaljavamo jedni od drugih. Nedavnogledam krozprozor 2 susjedke stoje pored parka skorom sat i kisnu a nebi jedna drugoj rekle ajmo doma na kafu.
Bravo Skakaaa!
Gledaj ove psihijatrijske slucajeve koje negativno komentarisu ovaj clanak. Ko sve zivi u nasem gradu, i dobri smo!
Hvala vam dragi gradonacelnice
Mirujeeee li ovaj Skakaaa ikad? Svakaa cast
Ma ima ovaj Skaka nesto u sebi, od stila, ideje, elegancije... lijepo ga je vidjeti kako predstavlja nas grad. Svaka cast
O, Skakina propagandna služba je vrlo aktivna. Hvalospjevi i ode radosti - prazne priče i stereotipno ponavljanje besmislenih fraza, a u nadi da će neko povjerovati u njih.
Ovaj performans je bio bas onako kako mi i zasluzujemo. Na najvisem mogucem nivou!
Covjek koji je preporodio grad Sarajevo za 2 godine. Dovoljno je samo reci Abdulah Skaka!
ne znam ko je ovi Skaka al je ovom recenicom razvalio osovinu Dodik Covic