Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Skaka je pravi gradonačelnik, u punom smislu te riječi. Pogurao je i Vukovića i odradili su maestralan posao. Svaka čast
koliko vas skaka plaća da mu pišete tako, botovi?
Nisam za SDA ali ovaj Skaka je ubjedljivo najbolji čovjek te stranke. Nadam se da će imati priliku biti i na većim funkcijama!
Skaka je zaista najbolji, redovno nam plaća da ga hvalimo po klixovim komentarima. Evo ja sam zaradio petaka samo sto sam napisao ovaj komentar, gdje ćeš bolje? Skaka je najbolji, Skaka je najjači, Skaka je naš a mi smo svi Skakini podanici!!
Svaka cast,ovo je najvece priznanje ove vrste za nasu drzavu.
Ovaj Skaka je drugi Halid Bešlić a Vuković je drugi Bora Drljača....
Ovaj crnac lici na bakira.
Skaka se zahvalio UNHCR-u na nagradi i podršci...
Vuković se promovisao uz Skaku, sad i on može reći da je uradio nešto konkretno.
Mislim da nema nešto što ovaj Skaka ne može uraditi. Čekamo doček Nove Godine pa da i ovu ispratimo dostojanstveno
Ovako se odnosi prema velikim ljudima. Skaka je za ovaj grad uradio duplo više nego Vlada KS. Najbolji potez je bilo postaviti njega za gradonačelnika!!!
Skakina najbolja reklama je EYOF, dokazao je da možemo biti centar Evrope i svako priznanje je zaslužio maksimalno!
Skaka je najbolji gradonacelnik ikad i svaka mu cast. Imao je par smijesnih izjava na pocetku, ali ko radi taj i grijesi
Sada mu ni Tuka vise nista ne moze. Ima i on medalju.
kaze skaka...danas sam ga primio, a vi pogadajte koga hehehhe
Obo je svakako za pohvalu i zato čestitke ovok dvojici gradonačelnika.