Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi primitivci!
semso reci svojoj materi da se naguzi da joj natakacim ovaj hyper-tomahavk seljacino balava
Datum: 22. 04. 2004. - 19:04 BiH i terorizam: "Slučaj Sjekirica" – karika u lancu terorista regrutiranih u BiH? Al-Ka'ida na vezi: New York - Madrid - Zenica Policijska tjeralica za Sanelom Sjekiricom samo je maleni dio španske i međunarodne istrage o povezanosti džihada u Bosni sa terorističkim grupama u Evropi Da biste pročitali ovaj članak, morate biti registrovani korisnik! Kliknite ovdje da se registrujete!
'bem ti napravu kada je neznas koristiti.Hoce nesto da kaze,a polu pismen ;(((((( Valja malo i skole vidjeti ,bez muke nema nauke!!! A sto se tice Sjekirice prezime mu govori sve/neka agresorska familija/
ZA OVOG BILMEZA KOJI JE POSTAO e-mail.. Sve frcera papak nego tvoja muda su otkazala
Evo ja ti htjedoh napisati nesto,ali ti izgleda mail ne funkcionise?????? Mozda je ed_harison ali ne moze ed harison
ZA BIG I OSTALE KOJI SE NAFURAVAJU NA EKSTREMNI ISLAMSKI FUNDAMETALIZAM... PA JEBEM VAS GLUPAVE ZAR NE VIDITE DA ARAPCINE ZIVE JOS U SREDNJEM VIJEKU A VI IH PODRZAVATE... MA JEBITE SE SVI I VI I ISLAMSKI FUNDAMENTALIZAM... HOCU DA BUDEM EVROPLJANIN I MUSLIMAN I SVE KOJI DRUGACIJE MISLE NABIJEM NA ONU STVAR A NARUCITO SANDZAKLIJE KOJI SU NAM DONIJELI GEDZOVANSKI SELJAKLUK U NASU DRZAVU.. I OPET VAM KAZEM STISNITE MUDA PA MI PISITE DIREKTNO NA MAIL AKO NISTE SVI PICKE KAO OVA big...
A vidim i Tuzla nije postedjena od ovih sandzaklija. Ali ima i pozitivna strana tog crnjaka. Nisu svi u Sarajevu zavrsili. Kako si ti Elvire. Odakle si?? Iz Gusinja??? Dabogda ti Fahrudin Radonjcic bio olicenje morala.
BOŠNJACI NE MOGU FUNCIONIRATI BEZ SLAVENSKO -KRŠĆANSKOG VOĐE U VIDU TITA ILI SL.
Avazlije, vama imam samo jednu stvar za reci: Sisajte ga, mamicu vam izdajnicku.
Avazlije, vama imam samo jednu stvar za reci: Sisajte ga, mamicu vam izdajnicku.
Avazlije, vama imam samo jednu stvar za reci: Sisajte ga, mamicu vam izdajnicku.
Big, molim te, ne uzimaj u svoja usta tako velike rijeci poput edukacija i odgoj jer ce ti se zamantati i pozliti. Probaj s necim laksim za pocetak kao npr. sa kitom. Ali to sa mentalnom ustanovom ti je super ideja. Mozda bi ti i Haris mogli zajedno da upisete to. Go for it, Big!!!
KAD VAM PONESTANE POLITIČKIH I ZNANSTVENIH ARGUMENATA ONDA ZAPOČINJETE SA SEXSUALNIM ALUZIJAMA PO RODBINI BLIŽOJ I DALJNJOJ.ČUDAN STE VI NAROD. A TO PREZIME SJEKIRICA ZNA SE OTKUD DOLAZI...
Harise.... sta ti znas nepismeni majmune.Bem ti sestru Draganu. Nisam Sandzaklija ali bujrum svima iz Sandzaka u BiH.Pogotovo bujrum da guzimo Harisovu sestru.Odma im treba dati drzavljanstvo jer imaju veca prava da zive u BiH od srba.To sto su sticajem okolnosti ti pravoslavni cigani naselili neke dijelove BiH to je samo privremeno.Doce dan kad ce opet s traktorima put Beograda.Ako i to bude Srbija haha.Kako je krenulo morace traziti azil u Bugarskoj a i Bugari ih mnogo vole.I nemoj da lajete mnogo da vam nebi jebo mater.