Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro bi bilo za izbore 2018 organitzovati sjednicu u ROGATICI, odakle je pobegao premijer Konaković !!
Hoće li se izglasat uvođenje obrazovanja jezika na rapaskom pismu i arapski kao službeni jezik ??? Sva djeca iz tih krajeva već odavno idu u elitne bošnjačke škole u Sarajevu, fine pare su legle za obnovu bošnjačkih vikendica preko SDA S(ER)DA , fine pare i za izgradnju puteva vode i kanalizacije arapima ARapskom Buroju, džamija dao Allah, samo nema crkve. Vlasnik Buroja predlaže da tursti idu u crkvu u Trnovu, a ako je pravoslavna, ne treba CJEPIDLAČIT !
I ubuduće održavajte sjednice u selu Šabići, samo ne dolazite u Sarajevo.
znate kada ce biti bolje narodu KADA NAROD UDJE OVAKO NA SJEDNICU VLADE I SVE DOBRO IZCVOKA bez tog nema bolje za raju ovako ce da rade sta hoce i kako hoce
Orilo Gorilo uvijek Berilo. Dino se malo uvlači Berilu da mu da koji plac da napravi vilu i u Dejcicima.
ostanite tamo , tamo vam je i mjesto
Sta bi sa onim izjednacavanjem Fakulteta prije bolonje sa magistarskim od bolonje. Svi se usutili
nakon sjednice Vlada ce se popisat na sve prijedloge i odluke i otici malo do budve #relax
malo se otišlo na izlet. Biće i neka janjetina. Tezak život poslanika
ne poslanika, ministara valjda....