Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista mi nije jasno do kada će sastanci HNS-a i to zbog bizarnih razloga oplakivanja ratnih zločinaca ili srpskih predstavnika (konsultacije kod Ivanića u Banja Luci zbog kazne zločincu Mladiću) imati prioritet u odnosu na sastanke najviših državnih tijela koje vode ovu Zemlju?? Ima li ikakav vid sankcija za ove ljude u vidi oduzimanja visokih novčanih primanja za "rad" ili bilo šta drugo???
Odbij im dnevnice blento od Premijera! Naravno, ako smiješ! Jesi li šef ili samo marioneta u njihovim rukama. Zbog tebe i tvoje SDA, baš ovi koji nisu došli, misle da smo svi blente: Nismo! Vas iduće godine u ovo doba neće biti ni na mapi, sem po zatvorima!
neka sbb konacno izadje zvanicno iz vlasti.dosta je vise petljanja
Ovi rade zlocin nad nasim mozgovima.
Brišu ovi sa Klixa istinu i zato ću da ponovim: Ima presuda da je herceg bosna fašistički projekat i sada su izgubili tlo pod nogama jer posljedice presude u Hagu su uvijek dalekosežne... kad kažeš herceg bosna, kažeš fašizam, zločin i zlo Znači, ovi što predstavljaju herc.bosn su propali ko muda kroz gaće jer ko god to spomene i veliča on je fašista i zločinac i treba mu sidutii
Može im se kad se stoka ne buni ;-)
Pa šta hočete, Premijer je blento i neznalica i kukavica i nije muško!
Dabogda vode ne imali nikad, ne samo nocu. Nek plate i penzije budu ko Sebijin kisobran i dalje, mora vidjeli na tv-u samo... "Bosnu niko nije unistio, Bosna je neunistiva"...hi hi hi...
Obrisaše ovi sa Klixa. Ponavljam Služite narodu, a ne porodicama izetbegović, Čović i Radončić! Blentavi premijeru, još neki dan!
Ma kiša brate, ko će po kiši na posao...
pa isti ti, tj iz istog političkog bloka su i danas zauzeti. Smisljaju kako ce se oprati i iskorisititi ova dešavanja da osiguraju pobjedu na narednim izborima, kroz dizanje nacionalističke retorike naravno :)
zalosno. Sjednice su jedino sto rade i placeni su da im to bude jedina obaveza. Narode stoko. ukljucujuci i mene
Glasajte ovce opet za vodje vasih torova koji vam se pisaju po glavama i rade sa vasim novcem sta pozele!!! Za hljeba mu trebalo ko bude glasao za sda, hdz i snsd...
ima presuda da je herceg bosna fašistički projekat i sada su izgubili tlo pod nogama jer posljedice presude u Hagu su uvijek dalekosežne... kad kažeš herceg bosna, kažeš fašizam, zločin i zlo
ADZ je fasisticka organizacija a dokaz je i podrska ratnim zlocincima koji su i 92 napadali BiH zajedno sa Krivoustim Sranjom....a ovo danas je njihova "mladezh"