Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možel m,i neko objasnit kako obavljaš dvije funkcije odjednom i primaš 2 plate jel to poruka kako se brani BiH reče SDA, pošto su oni je odbranili.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kiosk-u-centru-sarajeva-koji-je-turisticka-zajednica-platila-250-000-km/190215044 evo SDA kriminal na djelu , ovu vrijedi max 60 000KM pa uzmite da stan od 90 kvadrata u centru grada kosta 250 000KM https://www.olx.ba/artikal/31082021/stan-stari-grad-sarajevo/
ne znam kako Hubijar vec nije uhapsen , ovaj predmjer i objekat se moze izvjestaciti za 2h !
Stopa kriminaliteta raste svakodnevno.Dok se vi sastanete za 12 dana pitanje je hoćete li imat našta sjest.Neko će vam i stolice ukrast ispod guzica.
ne treba nam veci kriminalitet od ovih u skupstini