Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
--- prekinuta sjednica o povjerljivom materijalu ČLANAK ZAPADNIH NOVINA O NESTANKU 90 MILIJARDI eura iz BIH ! Zaslužna sva tri naroda, VLasi rođeni kleptomani, Bošnajci doduše nisu krali za sebe nego za MUSLIMANSKO BRATSTVO a Čova i njegova ZLOČINAČKA UDRUGA IM svoj vrijeme držali FINANCIJSKU VERTIKALU I BANK ! I da se ne bi o ovme povjerljivo HAJMO SVI HORUK AKCIZE I KREDITE. JEr više niko neće da baca pare u tu jami bez dna !
Bravo momci i djevojke. Malo se radi više se uživa.
Stranke koje su delegirale parlamentarce dobijaju fine pare za svoj rad iz budžeta a onda i parlamentarci uzimju reformskih 7-8000 KM mjeserčno da ništa ne rade, a najglasnije protuevroska žvaljka Majkićka uzela OTPREMNINU za peMziju pa onda uzima i pomenutu platu. Što ono kaže narod; PODOBNO JANJE I PO TRI MAJKE DOJI ! ZAto je tako i napredno !
E mamice vam se najebem dzabalebaroske.Sve bi ja vama oduzeo,i parlamentarac bi mogao biti samo dobrovoljac ,da radi bez pare i dinara,na dobrovoljnoj bazi pa da vidim koliko bi bilo patriota onda.STOKO