Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod ide za bijelim hljebom u svijet jer od korumpirane vlasti koja udomljava samo rodbinu i stranacki podobne ,nemoze odvdje dobiti ni mrvice crnog hljeba. sram i vas bilo parlamentarci koji se borite samo za sebe.
Svaki potez svakog stanovnika koj nije na budžetu mora bit potkopavanje postojećeg sistema. trebali bi svi prestati plaćati račune, da se samo sruši, što prije jer ovo je pakao... Država protiv čovjeka!
Tekst je vrlo brzo skinut s naslovnice, nadam se da će biti više detalja nakon završetka sjednice, i da će se tema značajnije aktualizovati.
Lijepa tema za političke poene i laprdanje. To što Fadil madjioničar predlaže uvećanje budžeta za 6% uz priču o smanjenju deficita i javne potrošnje, 'opozicionim' uhljebima i 'istraživačima' novinarima nije interesantna tema.
Odlazak građana u druge zemlje svijeta je najveća katastrofa koja može zadesiti jedno društvo a ima za posljedicu nestanak države. Po statističkim podacima 81-91 godišnji priraštaj stanovnika iznosio je 25.000 a natalitet je bio pozitivan.
Narod sebi izabere, pa onda kuka, hoće vani, pa to opet ponovi... i opet i opet i opet i opet.... Bitno je biti Bošnjak... bar na dan izbora i kad pjeva Merlin.
Kako matere vam mozete da objavite clanak sa tri recenice i zovete ga novinarstvom. Pa sta smo ovdje sad procitali? Tema je najavljena. Iseljavanje je bitna tema. Nije ni cudo sto se svi hocemo selit, kad je sve nepismeno do bola.
Trebamo svi pobjeci pa da vide ko ce im za guzice placati, poceti ce sami sebe klati
bjezili iko za rusiju''
Na sjednici Predstavničkog doma Parlamenta FBiH odluceno da se kupe sporiji autobusi kako bi iseljavanje iz BiH bilo usporeno i da se povecaju porezi, akcize, cijene goriva kako narod nebi imao novca da napusti drzavu.