Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CITAM JUCE U AVAZU KAKO JE USTMUJIC POSLAO RODITELJE U TURSKU ? JEL GA TO HVALE ILI NAPADAJU SVOG CLANA ?? AVAZ NAPADA USTAMUJICA !!!
Ti mene ne razumijes, kako onda da ja tebe razumijem, gradjanina koji vjeruje Fahrici-kriminalcu ili SDP-u kojeg su napustili svi cestiti ljudi od Komsica, Lazovica, Pecanca, Tokica, rahmetli Durakovica itd., zato ti predlazem da malo razmislis svojom, ponavljam svojom glavom pa onda skontaj koga hvalis!
Evo uhvatih malo vremena da udjem i na ovaj portal, da vidim jesu li mi ovi potrckovici na zadatku. Bravo raja samo napadajte i ocrnjujte SDA (sad kad ih istjeramo bit ce mjesta za sve, * i ako ne bude prodat cemo drzavne firme pa cemo podijeliti pare). Samo ne znam za sta cemo ih poslije optuzivati, do sad su nam to bile fotelje, sta cemo od sad.... sta mislite da kazemo "Koliko su pokvarli treba nam cijel mandat da popravimo", ja mislim da bi to moglo proci. Pa i ako ne prodje nema veze, nakrast cemo se mi do 2014.
"Mi ovdje ne radimo ništa mjesecima, a primamo plaće" pa draga Amela kad si tako iskrena da dobijaš pare za ništa, budi onda do kraja kul pa daj svoja kompletna primanja nekoj siromašnoj porodici iz BiH, pa nek je ta porodica i simpatizer SDA, nema veze.
Sve(i) u finu mat.eri.nu. Vaš san je ukakan, vaš dan dosadan
Ja tebe ne vrijedam, naravno da mislim da ce se SDP i SBB izboriti za narod u ovoj drzavi jer po prirodi stranke nisu ograniceni da pripadaju jednom narodu kao sto se SDA opredjeljuje samo za jednu stranu. Ne razumijem te kao gradjanina, stanovnika ove drzave ako znas da jedna stranka nista ne radi da ti uljepsa sutra kako mozes braniti tu stranku, a nedati priliku nekome drugom ???
"Mi ovdje ne radimo ništa mjesecima, a primamo plaće. Meni se čini da ovdje jedni žele zamijeniti druge samo da bi došli do resursa. Ako će građani FBiH biti nagrađeni vašim radom onda uredu, smijenite Vladu", rekla je Amela Mešić iz SDA. G L U P A Č O, naravno da SDA nije 19 godina ništa radila. Zato, ustupi mjesto onima KOJI ŽELE NAPRAVITI NEŠTO! Fuj!
http://i.imgur.com/7BOkue9.png
ode sda zaplakati niko nece
u telekomu vanredna situacija, pojacana dezurstva i rad u tri smjene
I koja je sad razlika izmedju SDA i SDP-a i SBB-a? Ovi drugi su kao posteni i oni nece hapati, zaposljavati svoju familijiu itd., ako tako mislis onda si stvarno jadan i ogranicen! Ti kao mislis da se SDP i SBB bore za narod, drzavu i to, je li to mislis-odgovori na ovo pitanje da vidim koliko si jadan!
@PATRIOTA, Dok smo mi ginuli tvoj Zukić je djelio humanitarnu sada je nasljedio stan od 1.000.000 KM u Dubrovniku
DOK SU BOŠNJACI GINULI JASENKO SELIMOVIĆ SE ŠKOLOVAO U SRBIJI I PRIPREMAO DA DOKRAJČI ONO ŠTO MU BRAČA NISU MOGLI ORUŽJEM U RATU,PROBUDITE SE BOŠNJACI DOK NIJE KASNO!
Dade im se 24% najrazvijenijeg dijela BiH ,a oni od toga napravise 'ZONU SUMRAKA' -bagra Poturicka. Ali hajde-fala Gospodu mi se odvojismo,a neka se jos sa njima Hrvati kupusare oko podjele-i tome ce doci kraj ubrzo.
Šta li će dalje biti? Sav sam se nap'o. Imam zatvor oči mi ispadaju! Prdcjednik StrankeZatvorBiH