Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokazala je da SDA stranci su dani odbrojani i da Bakir nije nikakav lider i ne moze ni u svojoj avlij red zavest! Ovo bi samo poskupilo zivot i napunilo djepove 5 familija cosa nostre , imali su priliku na HE Vranduk , Vjetropart Podvelezje, autoputu ... da se dokazu.
@Tume daaa kraj SDA vladavine !!!
eee moj tume, dokazali su se oni i te kako u tome sve nabrojanom, zato nisu napravili ni milimetar, al' su zato napunili svoje proklete dzepove, za lijeka im trebalo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Djeco ucite bilo kakav jezik i bjezite odavde !!!
@dis3 a sto bi se trudili? Da im neko pare uzima da hrani tudje familije? Omladini je najbolje da lezi i igra igrice i jede materine ustipke.. nego da u nekoj fabrici tegli da hrani uhljebe
@dis3 jaro.. nece ti niko tegliti da ti imas penziju ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NE, NE i NE!!!!!!!! Parlament jeste tekovina demokratije - mjesto gdje se diskutuje, i donose odluke, bile one za ili protiv nečega!!! Samo ovi naši UHLJUPI su uveli princip dogovaranja po kafanama, pa da se onda u oarlamentu to samo "aminuje". Dosta je bilo toga!!! Neusvajanje katastrofalnog Zakona o akcizama, i daljnjeg zaduživanja - to je pobjeda demokratije. Naprijed Bosno!!!
Opozicija plus 4 SDA člana pobijedili u Parlamentu. Pola SDA za, pola protiv; Piške i kake istovremeno.
Šepić solidariše sa rajom, nastupa bez kravate :)
SDA, SNSD, HDZ i SBB! Sada ste dobro upoznali ove četiri stranke - glasajte opet - za ove lopove!
Kakva je to stranka koja sve političke odluke gura na mišiće ! Odlazak je neminovan !
Ustani Sjedi Odmori!
samo najbolji iz svih naroda mogu spasiti BiH od Bakira Covica Dodika Campara Mahmutovica Spirica. najblizi tome je SDP u oba entiteta ali definitivno ne sa instaliranim Zlajinim poltronima Niksicem Masicem Cengice... mozda jedino SDP sa Denisom Becirovicem na celu moze zbacit nacionaliste i lopuze sa vlasti.
Dvadeset pet godina ( frtalj vijeka) ova banda nas uvjerava putem jadnih servisa i (ko fol) nezavisnih medija da smo MI TU RADI NJIH a NE ONI RADI NAS ! Neki su čak i rođeni u takvom sistemu i ne mogu ni shavtiti da može psotojati nešto drugo ! Ovo je sad baš bila omanja beskrvna industrija. Spominju se sve neke nevažne riječi, poljoprivrednici , poreski obveznici mjesto ŽURNO I KREDITI kao jedina startegija opstanka vlasti ! MOŽE VLAST KOMFORNO PROPAST al mi ne smijemo!
Nazovimo ovu sjednicu BESKRVNA REVOLUCIJA ! Đabe su narodi žurno odlučili da nama treba kredit. ALi narod nije subjektivitet u ovoj državi. JEst da mora biti što više ravnopravan, ali da narodi meni odlučuju da ja plaćam a da oni piju , NE IDE !! Prvo temeljita rasprava kao što je i odlučeno, odvagati sve argumente za i protiv , predložiti amandmane, pa na glasanje ! NEMA PARA ? Pa Čoviću se ne žuri sa PDV na kladionice, a riječ je o sumi većoj od kredita MMFa !
znate sta, tetku li vam vasu uhljebarsku, stranacku, pohlepno klimoglavsku, sa kupljenom diplomom, eto
Nigdje Baketa sa svojim kilometarskim govorancijama. Gdje mu je sada prica da je SDA apsolutni pobjednik na proslim izborima!! A stvarnost je da ne moze ni prnuti bez koalicionog partnera, a evo se vidi cak i koliko je koalicija jaka.
Djeco ucite bilo kakav jezik i bjezite odavde !!!
joj jes mi drago
ma sto su se lijepo skupili svi na broju treba stoki jos samo zazidati izlaze i pustiti ih da se jedu medzusobno kada ogladne nista bolje ni nezasluzuju
Kome nije jasno usvajanjem akciza u pitanju je spašavanje režima Milorada Dodika i ekonomskog kraha RSa, u čemu im pomažu SDA SBB I HDZ. Svaka čast zastupnicima koji su glasali protiv a ovima se naiebem majke majčine bagro jedna, treba vas s noge na nogu..
ma ok to ali da kaze Miletu , e sada ces potpisat i ujediniti policiju na nivou BiH pa moze pare od mmf. vec nista onako cisto
@Tume To da je Bakiru i Draganu cilj cjelovita BiH bi se moglo ali pošto svi oni imaju iste ciljeve..