Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stobse tice DF-a mislim da ta politicka stranka nestaje, bez obzira hoce li ili nece nastupiti sa SDP-om, jer se radi o interesnoj grupi a nikako ozbiljnoj stranci. Ono sto moze DF uciniti jeste da proba sa SDP-om onemoguciti udruzeni zlocinacki poduhvat SDA-SBB da nam uzme opstine. SDP jos ima problema u mladim ljudima koji se agresivno namecu a nemaju pojma o politici. Ti su kocnica SDP-u, jer je njima vaznije sjediti u Vatri, biti vidjen ili biti direktor neveg nego raditi za gradjane.
Ahbabi, građanima treba ponuditi bosanski socijalizam a ne alijin klero-neonacionalizam.
svi hoce u vlast a ko god dodje na vlast i kad mu postavis pitanje sta je sa onim zakonom u stilu kako to da si 91 godine kokuz bio a 96 milioner a sada milijarder pa onda takvima spucat par samarcina oduzet im sve jer to pripada drzavi i zatvorit u rudnik da kopaju da zarade bar dio razlike koju su potrosili e kad se pojavi takva stranka prvi ja cu izaci prvi put na glasanje
senzaNacionalnoima li jos ovako pohvalnih vijesti da mi uljepsate dan? Sta je sa koalicijom? 😏