Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tvorevina napravljena na genocidu ne smije biti sačuvana od svjetske sramote i odgovornosti
Ovo je usvojeno znači 100% , neka imali ste srbi 40 godina da se izvinite, evo sad će nam se čitav svijet izvinjavati svake godine na taj datum i čitav svijet će taj dan imati i Srbija i njihovi monstrumi 90ih počinili genocid, mogli ste srbi bez toga da ste se jednom izvinili, sad crtajte murale
Ironija je što upravo USA štiti manji entitet a i oni su ga napravili… ovo je cisto mazanje ociju Bosnji radi suspedieanja Ustava FBiH i to nam je USA nasa dala
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Genocid koji se desio u zaštićenoj zoni UN-a. I sad o istom oni donose rezoluciju.
Tako rade unazad 200 godina.Ubijaju ili pomažu kod ubijanja pa onda kao oni nekog spasavaju.
Gotovi su cetalji.
Za ratnu štetu ćemo u naturi naplatiti. Uzet ćemo vam Sandžak, djeca širom svijeta će u školama da uče ko je agresor-zločinac a ko se herojski odbranio od plana da nestanemo kao narod. Ovaj lažni mirotvorac picousti će ostati zapamćen kao podguzna muha ratnih zločinaca i tvorac monstruoznih izjava a Boga mi i kao neko ko je nosao snajper oko opkoljenog Sarajeva. Sve dođe na svoje.
Hoće li to značiti da ako nacrtaš mural ratnog zločinca iz prošlog rata kao da si nacrtao i nacističku svastiku?
Naj žalosnije je što je zapad i Amerika dozvolili da se to desi a mogli su spriječiti Srebrenicu i Vukovar. a što je naj gore od toga što su i Alija i Franjo prodali narod Srebrenice i narod Vukovara iz drugih interesa. narod je se mogao spasiti bilo je dovoljno vremena da se izvuče narod.
Da, svi bi mi voljeli da su ti ljudi preživjeli i da nema ovih rezolucija, ali kad su već pobijeni vezanih ruku žicom onda zaslužuju planetarno sjećanje.
Šta su dozvolili? Misliš da Ameri samo čekaju da šalju svoju djecu i pare da se svaki zločin spriječi? Mogli su spriječiti ali gdje piše da su morali? između ostalog bolje od kasno nego nikako i ko bi im mogao išta reći.
Sad ce vama kalimero Vucic odgovoriti "ovo je nepravda a djilkos Dodik pustit crtic paje patka i crnog paceta.
Vučić preko ove Rezolucije koja je sve izvjesnije gotova stvar tvrdi pazar za pregovore o Kosovu koji su isto uskoro. Samo ne znam šta može tu više dobiti kada su sve nadležnosti sa ZSO prenesene na Kosovo i kada je Kosovo u Vijeću Evrope. Zbog gubitka Kosova dobija ogromne pare od EU iako nije njena članica. Valjda da ga naviknu na te pare pa da se odrekne i Rusa.
Ode drzavna moving RS -u.
Imovina
Ode i ti u qhurrac sa Klixa
Četnike i ustaše treba obrisati sa zemlje,ne zaslužuju zivot.Ali isto tako nam ne treba pomoc od najvećih genocidasa Amerike.
šta ćemo sa mudžahedinima i ss handzar divizijom?
Morone....
Hvala im što su dopustili da stoka pobije sav taj narod. UJEDINJENE NACIJE. Teška rečenica,, a ne htjedoše kriminalce zaustavit protiv nedužnog naroda. United of Nothing.
hvala svim za podrsku
Bosnjak sam i drago mi je ovo ,ali Gaza...?????
I za Gazu će se suditi . A ovo je bitno za nas kao i ta buduća tužba za naplatu ratne odštete.
američki germano franko šupci se sad sjetili srebrenice i plemenite ideje kad je 3 milijarde muslimana gladno na njih
Na pitanje da prokomentariše to što je u Pojasu Gaze ubijeno više od 30.000 ljudi, mahom žena i dece, i što je Nemačka drugi najvažniji dobavljač oružja za izraelsku vojsku, on je rekao da je Nemačka jasno na stani Izraela, ali i da „oplakuje sve civilne žrtve“ i da je u stalnom razgovoru sa Izraelom 😂😂
Gospodo Srbi i Rusi: Prestanite zloupotrebljavati žrtve u Gazi zaradi jeftinih poena.
Pantelije na aparatima
Eto nek je Amerika podrzala, bosnjaci usrecili ste se pravo..
Ma ja, bas "ublehe", samo ubjedljivo najveca velesila na kugli zemaljskoj podrzala, nidje veze... zato vas podrzava mikronezija i nauru