Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka osoba u ovoj napaćenoj zemlji koja vidi malo dalje od svoje, ničim izazvane, ničim zaslužene, ničijom krivicom stečene... vjerske i nacionalne pripadnosti je zlata vrijedna, jedino kad ovakvi budu većina možemo se nečemu nadati.
Drug moj, ispali se ti odavde...takvi OTVORENI ljudi cijenjeni su vani..ovdje samo mozes imati probleme...
Bravo Konstantine! Jos si mlad ali dogledno ce vrijeme pokazati da je svaki minut tvoje borbe bio vrijednijih od svih napora ovih izdresiranih ljutih pasa da te ometu.
Zvao sa fiksnog da dojavi bombu i rekao zelim ostati anoniman :D
Malo ga dikcija zeza ali bolje konstatacije ima nego vćina iz manjeg entiteta...
Legenda zaboravio da traži novac za advokatske troškove i povredu časti tako da je helem uvrijedjen ovim iznosom
Ovdje y..be lud zbunjenog.Ja nista ne kontam ???
POLAHKO ALI SIGURNO, UVODE SE KONSTANTINOVA PRAVILA. BRAVO KOLE.
bilolko: dobar dan, ja bih da tuzim RS takozvani ustavni sud u sarajevu: nije problem, popunite formular bilolko: gde da predam dokaze? takozvani ustavni sud u sarajevu: nije potrebno, presudicemo mi sa ili bez dokaza
idi dje ti se svidja ba..sta trolas bubuljicaru jedan
@petar.leon isao bih no su mi muslimani kucu zapalili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konstantin Veliki
A sto balije bleče i nadaju se da svi vlasi budu vaki ...šmrc,šmrc, blee,bleee,,,,.....haha
Trebao je 10tak milja traziti. Vladi RS milja ide samo za kafu
Hiljada po hiljda i eto nafake ! Eto nek je enko Dodika dobio na njegovom terenu Naprijed CARE Konstantine ! ZA PREDSJENDIKA na idućim izborima. DObro bi bilo da se kandiduješ za hrvatskog člana Predsjendištva BiH i dobiješ i Čovića ! Mogu msilit kako bi sva zapadna hercegovina osvanula U CRNOM ! ko za koncert podrđške TOmpsona haškim uznicima !
Konatantinove reforme :) dobar lik
young Dustin Hoffman