Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko kao ovaj , ne zaradi penziju ležeći.
Ovaj Inzko ima neobično veliku ladicu.Koliko on samo dokumenata drži tamo i nekad ih ne vadi..
Zasto Izetbegovic ne napise non-paper.Ja to od njega ocekujem da posalje Sloveniji.Trebalo bi da se podijeli na tri kantona.Bosanski kanton sa srbima muslimanim drugi kanton sa slovencima i treci kanton ostali.Mislim da je to realno ostvariti mirnim putem.
Taj non-paper postoji još od 1918!
Prije ce Bosnu podijeliti tvz "probosanski "politicari zbog svijih svadja,netrpeljivosti i raznih inih interesa...
Jos bi janez kukuruze jeo da nije jna odlucila da se povuce..zna to Janez jako dobro.A mami i tati ponudi taj paper slino jedan spletkarski.
Slovenci su dobar narod al steta imaju ovog poluprimata koji ih vodi.Sta ces svega i svaceg na ovom vilajetu.Tvrda je Bosna za sve .Znaju to dusmani dobro.
Preskupa je Bosna za bilo kakav non paper.Znaju to i suskavci i didonci a pogotovu sad kad nije vise 92 te prema tome mogu samo lajat a i to ako im dozvolimo.Al u svemu ima mjera.Jel tako urednice klixa dodona i ovih satelita drugih?
znaci istu komodu koristi godinama
za sta je ovaj ublehas uzimo platu....
Kretenčina, sebi brate pravio.
Uzeo čovjek pinku i otisao
jbg...Kad Bošnjaci nisu 1991 hteli oni su bili tas na vagi da se sačuva Juga i da su tada Slovenci prošli kao u Kataloniji ne bi im sada tamo smišljali te non pepere ali dobro sve je stvar izbora....
Da je Srbija lostovala ustav mozda Kosovo nebi bio drzava.
NARODEEE 1,2,3.....HAJ'MO SE MI MEĐUSOBNO POROKATI DO KRAJA....DA OVI STRANCU NEMAJU VIŠE KOGA DRKATI I ZAJEBAVATI....DO TEMELJA!!!!.
Sta se dernjas,tis se porokat,bojis se postara.metni mala slova,avlijaneru
Sjećate li se intzka neko? Taj je lijepu plaću primo