18. godišnjica bitke
0
Sjećanje na herojsku odbranu Žuči
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja samo kažem da svako dijete treba otići na žuč,jer to je mjesto gdje su pali snovi o velikoj srbiji,jer da je pao glavni grad pala bi i Bosna.ko mari za ove frustirane srbe što su ga imali ko na dlanu,toliko oružja a nisu uspjeli,što su otišli sa lijepih lokacija u Sarajevu i oko,pa sada žive po nekim vukojebinama u istočnoj Bosni.UČESNIK DOBROVOLJAČKE,POFALIČKE,BITKE ZA OLIĆ I DR BITAKA
laprdas laprdas, dok te ne uhvati rat, a kad te uhvati prodo bi i rodenu mater samo da mozes ponovo prditi sa strane i pametovati o ratu i ko to zapravo ratuje i sto.
ma ja sam 3. minhenska-kakav rat,,samo budale ratuju
Smijesni ste sa svojim bitkama, revolucijama, odbranama.. Jedini boj kojeg ste se vi nabojevali je: BJEZTE NONE-ETO GU.ZE DA VAS POSERE..
Ovo je tacno vrh Golog Brda izmedju srpskih sela Perivoja i Jezera na samom prevoju, a u pozadini prema desno je uspon prema koti 850. Uh, sta smo se tu granata istresli, mislim da svaki sli.namu koji je izasao ziv odozgo nije sav svoj. :)
steta malo vas zaginu...
A znaci tako vam izgleda tih vasih 24% sto ste odbranili hahah :) Poz
Vječni rahmet i pokoju duši braniteljim Bosne i Hercegovine. @amele Dok postoji Muslimana plitke pameti kao ti loše nase piše, ti bi da čuvamo u sebi ono što nam se je desilo (100% si dijete komunjare), i da za dvije godine niko nezna šta se je dešavalo u BiH, pa da nam se za 10 godina isto ponovi.
@Amele...premlad si da bi pisao o tako velikim stvarima. O ovome ratu treba pisati, govoriti, snimati filmove..sve samo da se ne zaboravi jer zaborav je najveci neprijatelj. Koliko je godina proslo od 2 svjetskog rata pa svako malo imamo na TV filmove, dokumentarce, obiljezavanja..Dakle, naravno da treba zivjeti u sadasnjosti (alternative svakako i nema) ali proslost se nikada ne smije zaboraviti!!
@pitar Nisam bio vani, bio sam skolarac i prosao sam svasta i ne zelim da se vracam na to, zelim nastaviti zivjeti...e upravo zbog toga, a zanimljivo i moj otac, amidze daidze, svi su bili u ARBiH, doduse ne na Sarajevu ali nikada o tome ne pricaju niti idu na bilo kakve skupove vezane za taj period. To je nesto sto su ostavili iza sebe a danas normalno rade i zive od svog rada ali u sadasnjosti. A ono sto mi u Sarajevu smeta je sto veliki broj ljudi ne moze da shvati da je to proslo svrseno vrijeme, i da treba ici dalje.
POZDRAV DOMOVINI , RAHMET BORCIMA I POKOJ DUSI BRANIOCIMA BOSNE......... ehh da se nije branilo q..urac bi ti sada tipko u svojoj toploj sobi... a zamisli samo jednu noc provedenu u rovu.......prema tome NIKAD ZABORAVIT... svaku bitku treba obiljezavati,svako brdo,svako drvo za koje se borilo .... prema tome ne serite i postujte svoje i odmah cete razumijeti i postovati tudje ........
gsgrg
@amel mora da si bio negdje vani u toku rata pa tako pričaš,svetiti se necemo ali zaboraviti nećemo.Bošnjaci su doživili 8 genocida,9 je zaborav.UČESNIK POFALIČKE,DOBROVOLJAČKE ,BITKE ZA ŽUČ ITD
svaka cast za amela,dosta o ratu.
Svaka cast Amele