Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boziji mir i rahmet neka je nastradalima. A fino da su se istocnjaci iz Sarajeva i okoline okupili barem jednom u godini dana na svojoj djedovini.
ovi ni traktore nisu imali
to je delic prod'o
grebak,ne ponovio se nikada vise ali kako stvari stoje,ponovi ce se,istinski mi je zao podrinja i sto smo prokockali dvadeset godina mira a nismo uradili nista da ucvrstimo drzavu i obezbjedimo sigurnost u toj drzavi.korupcija ,kriminal i razne devijacije u podijeljenom bosnjackom korpusu su nas doveli u situaciju goru i od one devedesetih godina.
@23poturica vi imate traume od turaka i poturica,to pturice je toliko otrcano da i tebi ide na zivce,samo da znas nasa kuca je bih a tvoja vlaska nizija ili crna gora pa bi ti mogao poceti razmisljati o povratku na tatkovinu.
Gorazde - grad heroj!