Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah kaze u Kuranu: “Ti ćeš, sigurno, naći da su vjernicima najljući neprijatelji jevreji i mnogobošci; i svakako ćeš naći da su vjernicima najbliži prijatelji oni koji govore: ”Mi smo k ršćani”, zato što među njima ima svećenika i monaha i što se oni ne ohole.” (el-Ma’ida, 82.
Treba masovno ubijat prljavu pedokatoličku djecu...............Prozor nikad neće biti hrvatski ni u hrvatskoj
Malo,malo.....
Pamtit, pamtit, pamtit... Kažem ja da mi u BiH imamo ćifute oličene u srbima i hrvatima...
jeb**ali ti i mi a i hrvati majku
Allahov Poslanik, alejhis-selam, rekao: “Ja garantujem kuću na periferiji Dženneta onome KO OSTAVI RASPRAVU PA MAKAR BIO U PRAVU !!!! ...kuću u sredini Dženneta onome ko ostavi laž pa makar i u šali, i kuću u najvišem dijelu Dženneta onome ko uljepša svoj ahlak. Toliko od mene!
raja, hajmo mi zivi malo respekta poginulim
zato mi je drago sto smo vas skutore tako s*** u centralnoj bosni
na Crnom vrhu su svi cigani... Tuzno, napadaju ljude ko divljaci