Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvo zlo se mora vatit izdrkanim svetosavskim kuroslavnim paščadima...........ima da ih nema..............SIEG HEIL izdrkano svetosavlje...........pravac Jasenovac na kolac pa u pretis lonac.......posebne ovakve želje idu za izdrkanu svetosavsku djecu
Mamu li vam cetnicku gdje ste sad da komentarisete ovo ili cete reci da su se ove zrtve medjusobno pobile i skocile u jamu!!!!Ne vjeruj srbinu ni kad spava!
LJutac to je posljedica rata sta ste vi nama uradili od 41-45, nismo vam vratili ni 10 posto. Prema tome ne seri balijo poturceni.
Grbane, Fukaro,jesi li i ti ucestovao u tim ubistvima ako jesi imas li miran san,imas li ti uopce dusu? Grbavi covjeculjce!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
na ovim prostorima sve neke tužne godišnjice...svi smo bijeda