Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovi nasi ulicni hemicari njih niko ne spominje.....pa stvarno nema smisla
BiH stvarnost: Ko uči - zna, a ko krade -ima....
svaka cast sve sami nerdovi
Bravo Bosna Sema obrazovne institucije!
e moja djeco.... nikad vi s tom vašom školom nećete osvojit ključeve od škode...
ako nije kakva štela...šalim se. previše smo opterećeni našom zbiljom. sve čestitke i ne posustajte ni u dobru ni u zlu
Naši mladi fizičari, a bogami i stari, svuda osvajaju medalje za fizku. Ili fizikanere za medalju, kako se to već kaže... Najviše fizičara ima u Njemačkoj, pa Šveckoj, pa Švicarskoj. Sad su na zasluženom odmoru u domovini za sve medaljama oko vrata.
Čestitke djeci svakako ! Inače na ovakvim olimpijadama skoro svi osvoje nešto , obzirom da bude oko 100 prvih nagrada, 100 drugih , 100 trećih i 100 pohvala. To otprilike izgleda ovako , pronađen prošlogodišnji link jer od ove god, nisu objavljeni rezultati na ovakav način . http://www.ipho2015.in/results/
da ne bi ljudi bili razocarani, ili su svi toliko dobri?
To je zato sto se medalje daju po bodovima na testu. Recimo na ovom takmicenju od kojeg si ti postavio link bronza se daje od 22-33 boda, srebro od 33-42 boda a sve iznad 42 boda je zlato. Tako da ako bi svi takmicari imali 22 ili vise bodova onda bi svi dobili neku medalju shodno osvojenim bodovima :)
Oba ucenici Gulenovih skola kog Erdogan optuzuje za pokusaj vojnog udara. A i ovaj Greljo sto pise da je prvi osvojio srebro.
@rarara Izrucili smo mi njih. Doduse ne Erdoganu, nego Americi. Kakogod pametni nam odlaze.