Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni krivac je covjek i ne dovoljno poznavanje ekologije. Bacamo smece u rijeke, unistavamo sve sto priroda podari..priroda samo vraca, kako se mi ponasamo
BESPRAVNA I NEPLANSKA SJECA SUMA, IZGRADNJA OBJEKATA, ZAGADJENJA NA SVAKOM KORAKU, TAKO DOBIJAMO DA PRIRODA VRATI ISTOM MJEROM- A ONDA SE CUDIMO????
Narode, Solak Vam je rekao da mirno spavate, nema razloga za brigu. Pa zna čovjek.
18,7 ahahhahahahahaha
E,..sad ce tek da se uhvatite za glavu jer ste izabrali Komsica a to povuklo neusvajanje budzeta.
PATRIOTS HOLD THE LINE 📢
Da me nebi netko krivo shvatia...Ova poruka gore je napisana taman kad su Ramsi izjednacili(superbowl) i dajem podrska ovim ljudima sta dezuraju cijelu noc i paze na vodeni liniju da ne dodje do preljevanja...drzite se
Gospodin Fadil Novalic prvenstveno pomaze građanima. Pomagati građanima je glavni cilj same stranke SDA. Ostalim strankama i politicarima je stalo samo do ličnih promovisanja i solventnih personalnih budžeta.
Stanje pod kontrolom a nemamo struju.
Sranje je pod kontrolom.
Gdje god je plodno tlo, moze se pretpostaviti da je od davnina voda natapala podrucje. Samim tim, vjerovatno nije bilo pametno razvijati naselja i graditi objekte na takvim podrucjima uz samu rijeku. Nisu ljudi prije dzaba gradili tvrdjave na visinama, a danas mnogi nelegalno grade uz same obale rijeka. Zao mi je ljudi, mnogo, normalno je da se naselje siri...samo analiziram da su se nekada naselja formirala bas na sigurnim podrucjima.
Nemoj na brdu, ima klizista. Nemoj u ravnici, mozes poplaviti...pa majka mu stara, gdje temelje zakopati ??
gdje je peder predsjenik BiH,sto ne uradi nesto,zasto se kandidovao za predsjednika,mislio je da ce covic dobit pa da ruse BiH zajedno! treba njega protjerat iz BiH
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXDate.club
Da nas dragi Allah postedi vecih, bolnijih i pogubnijih iskušenja. Svjedoci smo i sami da se u pojedinim zemljama cesto desavaju zemljotresi koji za cas uniste mnogo toga sto se godinama krvlju stice. Bolno jr sve to, ali u zivotu sve se desava sa razlogom. Možda je i nama sve ovo samo jedna opomena da se kao narod preispitamo i prostudiramo malo svoje ponašanje, odgoj, vaspitanje o odnos prema drugim ljudima.
Odnese poplava Sejdine glasoće
SratkoNestaje bogami je puno gore Laktasenovim glasacima no Sejdinim a ni C ovicevim nije nesto lakse.
A sa ne pravite kuce bespravno i gdje stegnete. Tuga opet po sirotinji. Ne znam sta bi bilo da neki orkan naleti svi bi izginuli.
Sručila se Allahova srdžba na merhametlije 1😱
Sad ce SDA-ovci sa prethodnih vijesti koje su komentarisali doći i rijeke preusmjeriti i onda će ovdje javno kako oni pomažu.