Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SVI SUPCI BEZ IDENTITETA I DOMOVINE KOJI SU ZA PODJELU NASE CIJELOVITE BIH MORAT CEMO SE POROKAT PA DA VIDIMO OVAJ KARCINOM OD RSa POCINJE DA UZIMA MAHA BOSNU NEDAMO TO SMO VAM VEC POKAZALI ALI OVAJ PUT CE NAS HAG BITI PUN
Joj, od ovih vla.ha, šoka.ca i bali.ja normalan čovjek ne može disat. Maaaarš iz BiH stoko jedna seljačka. Sve sami junaci iza monitora i tastatura. Prcio vam Bog mater svima.
Normalno da je uznemirujuca.....dok god je cobanska marva na vlasti u blentitetu genocidnom !!!!! Ali imamo mi lijeka i za sitnu i za krupnu stoku !!!!! Uostalom Inzko sto nesto ne preduzmete kad je uznemirujuca..........
DAYTONSKI SPORAZUM KOJI JE SILOM I NOZ POD GRLO PODMJETNUT I NAMJETNUT BOSNI I HERCEGOVINI i ON JE NAJVECA PREPREKA ZA DEMOKRATSKU FUNKCIJU BOSNE I HERCEGOVINE! DEYTONSKI SPORAZUM JE BIO SMO SPORAZUM A NE USTAV MNOGI SU GA PRIHVATILI KAO USTAV I TO SE TREBA ZAUVIJEK NAGLASIT SVIMA KOJI SU NATJERQLI SILOM: DA SE ON POTPISE. BOSNA I HERCEGOVINA IMA SVOJ USTAV OD 1992 GOD I NJEGA TREBA POD HITNO STAVIT NA FUNKCIJI. DOSTA JE VISE GENOCIDNE TVOREVINE i NJENOG FASIZ:A DIKTATURE I RASIZMA PLJACKE TERITORIJE HISTORIJE IDENTITETA BOGATASTSVA NAFTE RUDNIKA I DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE BOSNA I HERCEGOVINA BOSNOHERCEGOVCIMA SVIM NJENIM GRADJANIMA.
Čitam šta pišete i kontam da je Freud u pravu i da su puna jaja korijen svih problema.
Kad su Jugoslavija raspadala, europski proces udruzivanja je vec bio u punom planu. Ne vidim tu nikakve kontradiktornosti. BiH je umjetna tvorevina koju nitko uistinu nece pa i bosnjaci. Bosnjaci brane neku apstraktnu BiH samo iz vlastitog unitaristickog interesa. Otvarajuci nekakva turska sveucilista, dzamije, braneci ratne zlocince odlaskom u islamofasisticku Saudijsku Arabiju..itd...samo nam daju do znanja kakva je njihova vizija te drzave i olaksavaju odluku da je RAZLAZ JEDINO RJESENJE !!!
PODGRIJAVAJU NACIONALISTICKU RETORIKU DOK S DRUGE STRANE KRADU PARE. DOMACI POLITICARI SU NAJVISE PLACENI U REGIONU, A UJEDNO I NAJKORUMPIRANIJI I BEZ IKAKVE EFIKASNOSTI. POLITICKE PARTIJE SU ORGANIZAOVANE KAO DRUSTVA JEDNOG LICA, NITI \"D\" OD DEMOKRATIJE. SVRHA SVEGA JE DOCI NA VLAST UZETI STO VECU PLATU, UZETI STO VISE MITA I DIGNUTI STO VECU NACIONAL-SOVINISTICKU PRASINU DA SE TO SVE POKRIJE
\"Kupi mi babo top :D \" , da ovu gamad nacionalisticko-fasisticku rastjeram. Sve da vam *ebem u usta, jer ne gledate svoj dzep. Do juce niste znali ko vam je djed, a danas znate ko ste i sta ste i odakle vodite porijeklo .. MATER VAM JE*EM JA SAM GLADAN . DOSTA SRANJA I NACIONALIZMA ...HOCU PARE !
@Mostar HB, mozes se razdruzivati do Zovnice..nisi ni dalje od Liska parka mrdno..i mi smo strpljivi..ja bio strpljiv pa se vratio u stan na Aveniju a ti nazad na siroki pa se razdruzuj do mile volje
@Pravi Patriot.....cuj utekla ti sarenka......pa reci mami da bude mirna cobane !!!!! Ko o cemu genocidasi cobanski o sarenkama.....kao ti mene nesto.......seljacino.........trudis se cobane !!!!
@@pipi, zar ne vidis da neko provocira i lazno se predstavlja? Nije nijednom spomenu Dzeku.
Crkni u svojoj zlobi, dobices samo od sake do lakta, eto to ces dobiti!!! Tebi umobolnice, i ne treba nista nego saka tableta da se narod ne prepada!!! Tako da ne moraju da te vezu, jer sa efikasnim tabletama ces biti miran kao bubica!!! Ti si opasan po okolinu, ne dao Bog da si meni susjed, ili da znam da takva budala zivi i u daljoj okolini!!!
Poke.njam ti se na Islamsku deklaraciju krepalog alije i na Fatiha drugog sabljasa!!! A i na mezar dide handzara u Blajburgu i na svastiku!!!
Ja sam gdine Incko inace Pipo, skracenica od Pokret Islamske Poturcene Omladine, mi cemo djelit savjete sta treba i kako treba i kongrese i deklaracije i necemo nista radit a radi ti gdine Incko za nas a mi platit i sve platit a mi samo usta otvorit i socijala i zlatni ljiljani i srebrni i dijamantski gdine Incko, danke donacije, danke deutschland, danke sto mogu svasta se nagovorit zlocincima Servima i tjerat ih i tjerat i otimat i otimat i sve preko drine i u drinu gdine Incko, moj dido truhne u Blajburgu i dao mi svastiku i ja handzar i on i mi uvijek danke deutschland i zlocinacke serve uvijek tamanit i jasenovac i protjerat i tacka!!!
Traziti i sume gdine Incko i dvorista i kokosi gdine Incko i sve!!! Mi smo samo Srbi slabog karaktera, sto poklekosmo i zato gdine Incko otmi od njih sve gdine Incko danke deutschland i daj nama i djamija 6000 da izgradimo i saudi arabija i dati nafte gdine Incko oni nama ispod zemlje doturiti a vi crpiti i crpiti i tako gdine Incko mi smo i zlocinca Gavrila Principa muzej pretvorili u muzej naseg dragog Franca Ferdinanda, danke deutschland, ne znam samo zasto ovi izdajnici Tihic i mladi izdajnik Izetbegovic dizu spomenik Kocicu da nam kvare carsiju i tacka!!! Danke Deutsschland i danke usa i danke Klinton i danke gdine Incko, mi u Gornjoj Maoci vas opet pozvati i licnost godine i gdju Kosor i vas i jedna od mojih 9 zena baklavu pravit sa orasima zlocinackih Serva sto smo protjerali i naselili nase mudzahedine i serijat, i gdine Incko ostanite 400 godina ko nasi Turci i pravite nam cuprije i djamije i sve tako gdine Incko vi znate prepoznat prave patriote i tacka!!!