Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno!!! a muslici su Talibani!! Ha Ha
GDJE GOD SE OVO DJUB:RE POJAVILO PROLILI SU SE LITRI KRVI!!! KRE:PAJ DJ.UBRE POGANO!
Ovaj je izgubio kompas. Ovo je najveci manipulator.
Ocito da ne moze nikoga prevariti.Holbruk je karijerist-diplomat koji dobije zadatak i nastoji ga uraditi,jer tako zaradjuje platu-ne razmisljajuci puno sta je pravedno ili istinito.Amerika ima 3 cilja u Afganistanu: -okruziti naftom bogati Iran(vec su u Iraku) -iskoristiti rudna i druga bogatstva(nalazista bakra,itd) -kontrolisati buduci naftovod i plinovod iz centralne Azije i ubirati lovu odatle Sve ostalo je manje znacajno,Talibani su im kao komarci,smetaju im,ali ne mogu ih istjerati.U Americi je sve biznis-dolar je king,sve ostalo je manje vazno.Gledano s ljudske perspektive-jadni su i ogavni,ali to ih ne brine sve dok su im dzepovi puni.
Pa da i tamo ima talibana
ga Richarde! Ionako vam je sav posao u AFG propao. Uskoro ćete se pomiriti s talibanima, al\' ćete zato zaratiti s AFG vladom i vojskom. Usporedba s Bosnom je maliciozna, očevidno. Laže Richard i petlja. Kao Bosna je uspješna, pa kao uspjet će i u AFG, al\' u falusu krasnom. Al\' možete još koju godinu jezditi na svojoj shuttle diplomaciji, jer će vam RUS i CHN pomrsiti račune. Niste više kao što ste bili, ai crno vam se piše u budućnosti. Postat ćete kao ugašena zvijezda, bijeli patuljak. Nestat ćete sa geostrateške karte svijeta kao velesila. A i dosta ste bili od 1945. naovamo, a od 1989. ste bili jedini. Sad\' je puša Richarde. Puša k\'o kuća! Stići će vas sve! Ionako ne smijete pisnuti Rusiji i Kini, samo nama ovdje možete još malo mazati oči, dok se i Bošnjo ne opameti i shvati kako od SAD-a nema nikakve koristi. Crkni Richarde please, ili idi u mirovinu ološu iz Bilderberga i Trilateralne komisije!
Hebo vam hoolbruk mater nepismenu balijskuu! Čovjek fino kaže da je vodio rat u BiH i na Kosovu , jel se neko od muslimana sjeća da ga je bombardovao američki avion ???? Ne, Srbi su bili bombardovani u oba rata , sto znaci Srbin=talibanac=terorista
Ne vjerujem da je ovo reka\'
Holbruk, nemoj sviju ti !
prodavac magle!!! stara olinjala oyebiina jos izvaljuje gluupossti. gdje ces koonjiino poredit te dvije drzave nisi noormaalan nimalo. tamo su svi muussslliimmaanni u manjoj ili vecoj mjeri zaluudjeni vjeerom i alaahhoom. treba ih jednostavno pustiti da se izmedju sebe obracunaju i libo nas raackku za njima.... kod nas je to puno vise komplicirano. imamo tri vjere gdje takodje issllaam taj koji je problematican i zbog kojeg ispastaju svi njeni gradjani. nema viza, nema finansijske podrske ni poslovnih projekata, nema naravno tamo gdje su oni ni industrijskog razvoja, treba ih sve hraniti i jos im dati para nek imaju za djeparca... i jos uz sve to moras opet od njih da strahujes .... mora da je bio pijan kad je davao ovu izjavu
Bravo Holbruk, stvarno si faca!!! Napravio si svjetsko cudo!!! Kad ces dobiti Nobelovu nagradu, bre??? Cudo jos nisi??? Jaoooo...nosite se lijepo svi dodjavola!!!
Darko Saric ima pasos Hrvatske i Slovacke...sada hoce da mu daju Crnogorski...dvije tone kokaina, imovina na sve strane...raja za kriminalce, brate...kao sto vidimo, kad imas lovu, sve pasose svijeta, i sva drzavljanstva, a zakon moze da se slika...zajedno za Holbrukom na naslovnij strani...uf...malo vas osudimo u HR, vi u BiH, mi u Bih primimo i dajemo opet drzavljanstvo, a onda crnogrci, pa onda ovi pa oni...to u tunguziji nema!!!
Eto uspjeha!!! Stotine hiljada protjeranih sa kucnog praga, imovine nema, pojela maca, raznim zakonima, ukidanjima, ustavima, privatizacijom takozvanom, kriminal cvjeta, sve otislo u krasni manje-vise, ludi politicari nacionalisti, podjela na banana drzave u kojima suvereno vladaju kriminalci i hohstapleri cije kampanje se finansiraju iz sumnjivih izvora, ekonomija kljonula, narod umire od gladi, od bolestina i nedostatka svega i svacega...
mi srbi smo pravoslavni talibani, posto imamo srpski krst u ruci a ne kuran to bolje prolazi vec godinama u regiji, u ime krsta sve prodje pa i genocid bosnjaka i albanaca a i hrvata, ma nemoze nam niko nista!!!
sta je to Amerika uradila u BIH? bombardovala polozaje iznad sarajeva... zaustavio se Dudaković da zazume Banja Luku . ma dajte ba... u bosni nisu američki vojnici stali na kopno...