Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- Selam Alejkum. - Alejkum Selam. - Jel ste dobili pasoške knjižice? - Jesmo. - Jel mogu ja sada da dobijem, napokon, pasoš? - Ne može. - Zašto? - Ne radi kompjuter. - Kako ne radi? - Meho se sapleo o kabl kad je nosio pasoške knjižice i udario glavom o kućište. Glavi ništa, ali je kompjuter na bolovanju.
@JuzniBulevar najbolji opis stanja nase administracije, koji sam cula u posljednje vrijeme. Ulupljeno kuciste nakon bliskog susreta sa Mehinom glavom...
hahhahahahahaha al cuj selamalejk,pa nije sirija....doduse jess.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U iole kulturnim, da kažem normalnim državama, prvo bi ostavku podnio nadležni ministar, pa onda njegov Premijer, pa onda šefovi u tom organu, a odgovorni bi bili odreda pootpuštani, ali ovo je BiH i ništa nije čudno. Normala. Izjo vuk magarca, a primitivci se kretenski smiju, jer im niko ništa ne može.
šuppakk-land
pa najavili su borbu protiv odlaska mladih iz drzave.. ovo je vrlo efikasan nacin :P
Čistiiiiii Sadakistan !
Pa dali smo milione i milione iz budžeta IDDEEA-i za razvoj sistema koji je više DOWN nego UP. Rođačko-stranački javašluk pa to ti je!
Pa dali smo milione i milione iz budžeta IDDEEA-i za razvoj sistema koji je više DOWN nego UP. Rođačko-stranački javašluk pa to ti je!
Pao sistem.
Ne mozes vise ni pobjeci iz ove kvazi drzave
Sistem koji ne radi nije sistem ... ? ? ?
kakav je to sistem ako ne radi
@quattro FBIH sistem.
uobicajen
Najsmešnija mi je akcija od pre 2 dana kojom se pokušava animirati dijaspora da investira u FBIH. Zamisli samo radnika iz FBIH na "privremenom radu" u inostranstvu kom ističe pasoš za 6 meseci ili 6 dana, pa mora hitno da rodi novi da bi mu produžili radnu dozvolu... taj sad proklinje poslednjih 12 kolena Izetbegovića, sve do Smedereva, i svakog Bošnjaka, sve do turčenja.
pa i kolinda je u argentini rekla da se vrati dijaspora jer hrvacka umire pri cemu je zaboravila da je u momentu dok je to izgovorila nova tisuca otisla preko granice upravo radi takvih kao sto je ona ... ja sam prevalio pola zivota pa mi je prilicno svejedno al mi zao onih mladjih kojima je vise ostalo od mene
Jedan jedini ponos jednoga Bošnje su bili dokumenti na kojima piše BIH - a sad ni to. Umesto da reše pasoške knjižice, oni syebali kompjuter.
Objesit sve iz SDA , HDZ i SNSDa plus sve iz SBBa i SDSa ... da malo dahnemo
U svakoj pristojnoj zemlji (ne bi se dogodilo), a ako ipak, pola ministarstva za civilne poslove bi samo dalo ostavke!