Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno promašen plakat. Ako već kažu da su za ravnopravnost, mogli su barem malim slovima napisati nešto i latinicom. Ovako ispada, mi smo za ravnopravnost, ali tako da samo mi budemo ravnopravni. Klasični spin učenika SANU kuhinje.
@Topdjija sto,gdje ces to,njemacka?samo ti hajde. A sto se tice samostalnosti,pa hajde odcjepi te se. Pusti dodinu suplju za krezubu sirotinju
@WillyWonka ja sam za traktorijadu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sa srbima moraš biti samo strpljiv, jer koliko god ih mrzio, nikad im ne možeš nanijeti štete koliko oni sami sebi, Nakon gubitka "srpske krajine" , "srpskog Kosova" ,"srpske C.Gore," očigledno je došlo vrijeme da se i posljednji teritorij sa prefiksom "srpski" vrati u prirodno, prvobitno stanje. Tako da podržavam mileta i isprdke , jer niko nam neće vratiti Republiku Bosnu i Hercegovinu bez entiteta kao što to rade mile i kompanija ;) Mile samo naprijed
Vi ste u nekom kolektivnom ludilu izgleda. Jedini nacin da se vrati Republika BiH je novi rat, ne znam samo kako toga niste svesni?
Varager900@ pa o tom ti pricam! Niste svesni vi u sta se upustate nema. Vvise JNA.Nismo vise goloruki al nikako, cak sta vise! Bujrum probajte!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samostalnost... Idite u Srbiju...
Svi narodi su toliko ravnopravni, da ravnopravniji ne mogu biti, tj. svi smo u istim govnima.
cek to srbi nisu ravnopravni u rs-u ili sta
Bosna sve vise lici na los brak,u kome je muz nasilan,odredjuje zeni sta sme a sta ne sme da radi,maltretira je,a ona ga ne moze napustiti jer nema gde da ode i jer ga se plasi. Tu nema srece ni za koga. Sve sto Srbi kazu Bosnjacima se ne dopada,pa i kad kazu da je danas petak.I obrnuto je isto tako.
Idite u 3pm i samostalnost hocete rat po drugi put da okinete???? Nema vas ko vise braniti cetnicka govna
A ko je taj koji će donijeti konačnu odluku o tome da li smo svi ovdje ravnopravni ?????? Tako, malo po malo i eto belaja
Ovo je Dodikova filijala, Neše heklera mala stranka! Obični prevaranti!
hahahhaha bankrot je cudna stvar za mozak.
Nek se javno izjasne da su pocinili genocid i da nece vise nikad. Da obestete sa citavim budzetom najmanje od jedne godine sve srebrenicke i druge zrtve. To je samo dio zivotinjsko ponasanja pocinjenog u jugi i ratu, pa i nakon. Inace nezivio ja s nekim ko negira genocid pa da mene kasnije oskrnavi nedo bog. Ako nece marsnu ti i njih i srbiju u rusiju ih sve stjerati, nek kolju jedni drugi, to su sve zivotinje.
velikosrpska obavjestajna masinerija ne miruje, ovo je samo jedan dokaz u nizu
"...na genocidom stvorenom entitetu i na masovnim grobnicama Bosnjaka,ne vjerujem Stevandicu da ces stvoriti drzavu."
A ko ste to vi? Ko smo mi? Svi smo mi, i vi i mi, građani jedne od najljepsih i najbogatijih zemalja na svijetu, historijske prekretnice vijekovima. Zasto se tako i ne ponasamo?
A kao nisu ravnopravni?
Ako držiš ovo 5 godina svi će u Republici Srpskoj biti za samostalnost.
Ulazi Baja u knjizaru i pita: "Izvinite gde mogu naci knjigu"Velika srbija""? -Prodavacica ga pogleda i odgovori mu: "Bajke su na drugom spratu BAJA"!😂😂😂