Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako kad je u Zenici npr 2 dana padala normalna kiša? Jest vruće jest ljeto ali ima normalno i kiše? Sjećam se puno sušnijih ljeta zadnjih godina kad je trava bila žuta, sad normalna zelena? Sjećam se kad si rijeku Bosnu mogao pregaziti sad je normalna ni stjene na dnu se ne vide? O čemu pričate?
@vjerujem 100% brate, znalo je biti po 40 dana bez kapi kise, sad svako 10-15 dana padne normalno kisa, poljoprivredni usjevi na rekordnom nivou, sasvim dobra godina.
Nije BiH samo Zenica, moras znati da ljetni pljuskovi nekad mogu zalijepiti po 5 puta na istom mjestu dok na drugim nema ni kapi, evo kod mene je tako a posto razgovaram sa kolegama poljoprivrednicima znam da je i drugdje, trava spaljena zuta cijelo ljeto stoka nema ispase, tek se sada devranise od ove kise, a kukuruzu je kasno, uzeglo sve, znaci gore nego 2012te kada je bila slicna susa..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naredne dvije sedmice su kljucne.
miljacka smrdi od govana
teoreticari zavjere su to ispravnije mjerili, sad ce tabela sa podacima, sad ce demanti..... kakvi zavodi kakvi bakraci i dedo i nana su nam cijelo ljeto cekali majstora za klimu koji bi dodji tek u septembru da je postavi.....
Što više sjeći šume, zagađivati atmosferu, bacati smeće gdje se stigne, izazivati požare svake godine više !! Evo i prilke za kakvu niklearnu eksploziju ... da se ovo što prine okonča. Y€ _ bem i rot, šilde, i felere i ciju i pare !!!
Nije BiH samo Zenica, moras znati da ljetni pljuskovi nekad mogu zalijepiti po 5 puta na istom mjestu dok na drugim nema ni kapi, evo kod mene je tako a posto razgovaram sa kolegama poljoprivrednicima znam da je i drugdje, trava spaljena zuta cijelo ljeto tek se sada devranise od ove kise, a kukuruzu je kasno, uzeglo sve, znaci gore nego 2012te kada je bila slicna susa..
pretjerujete heb vam psihopata i nacista klaus schwab rod i porod! bilo je ranije i vrelijih ljeta i ljeta sa mnogo manje padavina!Smrt nacizmu i fašizmu ,smrt agendi 2030!!! https://t.me/pravonaslobodu/36819
Klimatske promjene? hahahahahahhahaha
Kod nas je svojevremeno načelnik općine Ilidža Memic (siroj javnosti poznat po konverzaciji na tecnom engleskom u jednoj emisiji) prodao zemljišta na vodozastitnoj zoni arapima, raznim stranim kriminalcima i kvazi pjevacima i oni zagadise Vrelo Bosne...nOrod znO...
Džaba pišete, "oni koji misle svojom glavom" vam ništa ne vjeruju. Što je zatucaniji i pokvareniji čovjek, to više vjeruje da su svi takođe zli i da samo čekaju priliku da ga prevare.
U RSu su se pripremili za ovaj problem tako sto nepismeni zvaničnici objasnjavaju još nepismenoj sirotinji "da rijeke teku bezveze..."
Mirka, stvarno ne znam... Valjda zato sto mi te je zao a i zensko si, nikad sebi nisam dozvolila da predjem granicu ukusa. Cak i kad se pravim da te ne prepoznajem, zabavljalo me to sto me uhodis. Ali ja nisam psihijatar i zamolit cu te lijepo, ali na tvom jeziku, da razumeš, odjebi u 3 p.m.!
Ovo da poskupi voda imaju tu varijantu
Klimatske promjene?
Naredne dvije sedmice su kljucne.
Vode idalje ima samo u pogrešnim trenucima. Za to je najbolje rješenje praviti akumulacijska jezera. Mogu služiti kao zaštita od poplava a pumpana na uzvišenjima mogu i služiti kao jako efikasne gravitacijske baterije za struju
nikakve klimatske promjene susa je bilo i bit Ce vidite samo u proslost nista novo sto nije bilo